jullie -> RE: Porocno darilo... (16.4.2012 18:54:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika IZVIRNO SPOROČILO: gsatalema 50€ za poročno darilo- če sta sama brez otrok je še nekako ok, na familijo bi pa bilo fajn že kakšna 100. Seveda treba gledat na zmožnosti vsakega posameznika, ampak na samo stvar ki je, in kje poteka tudi. Če je mogoče samo piknik varianta , ali pa kakšna dvorana - potem seveda tudi novoporočenca nita imela velikih stroškov, če je pa to na kakšnem višjem nivoju je pa to potrebno tudi malo upoštevat...[sm=smiley36.gif] O boh, kaka miselnost. A če bi jaz naredila piknik varianto in bi ti postregla s čevapi in solato, pa denar bi zbirala za poročno potovanje, bi mi dala 50€, če bi te pa peljala na Zemono in ti postregla s frnsi hrano, in bi prav tako zbirala denar za poročno potovanje, bi mi pa 100€ dala[sm=zmeden.gif] ..nekak pravijo, da naj bi dal toliko, da imaš pokrito večerjo..torej za piknik seveda manj kot pa npr.za Zemono..js vem, da se gleda tudi na to...pa brez zamere..govorim na splošno..js bi svoji naboljši prijateljici v vsakem primeru dala enako..
|
|
|
|