Kurumba -> RE: Aprilčki 2012 (30.5.2012 15:59:16)
|
CAC, moj trga bradavice čisto tako, kot opisuješ, ampak samo včasih, vedno pa okrog 18h zvečer. Takrat vem, da ima krče, ker zraven postane rdeč, spušča bradavico in trpeče zajoka, potem pa spet zahlasta za bradavico, zraven pa brca z nogicami. Mislim, da je pri nas čisto odvisno od tega, kaj jem, zadnjič smo imeli piknik, pojedla sem dva čevapčiča (začinjena) in je bilo grozno. Dam mu tiste tuje kapljice, malo ga nosim kot pri podiranju kupčka, položim ga na previjalno in ga čisto razvijem (to vedno pomaga), sicer pa nimaš drugega kot da počakaš, da mine in jaz si zabeležim, česa ne bom več jedla. Hudo je bilo tudi po pogreti juhi. Dodajanje čaja ali vode: mislim, da mu bom poleti, ko bo vroče, dajala zraven mleka tudi nekaj tekočine, čeprav res na šoli za starše učijo, da je mleko dovolj. Saj veste: joško spraznit do konca, da dobi "cel obrok" od tekočine na začetku do "sladice" na koncu. Nemirno spanje: moj spi ful trdno od 22h do 2h zjutraj, potem pa (včasih bolj včasih manj) spi zelo nemirno, tako da kar naprej gledam, ali sploh spi oz. kaj mu je, ker jaz tako ne morem spati. Včasih ga zafrkava nosek (to hitro rešimo z baby vacom - smo osvojili tehniko - hvala tulpek!), sicer pa maha z rokicami, jamra, zvija glavo (zadnjič se je z glavo zrinil tako, da je bil pravokotno v posteljici), spušča take glasove, da se mi ne zdijo tisto običajno oglašanje - podnevi se nikoli v spanju ne oglaša tako, ampak trdno spi. Kaj mislite, kaj je to, jaz mislim, da je nekaj narobe. Mogoče mu je prevroče - danes bomo poskusli z manj oblekicami. Kako jih vi oblečete za čez noč? Midva mu dava bodi z dolgimi rokavi, čez pajaca, pokrijeva ga z dekico, čez pa samo položiva kovter - seveda vse tako, da iam rokice zunaj.
|
|
|
|