Mali vedi (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Cacka02 -> Mali vedi (3.9.2005 21:46:01)

Ojla,

ali katera ve, kje prodajajo mali vedi 1 (mislim, da se imenuje Medvedek Pu)?
Rada bi ga namreč kupila svoji skoraj triletnici. Ali je morda še premajhna zanj, kaj menite?

Hvala za kakršne koli nasvete v zvezi z njim.

Anja** -> Mali vedi (3.9.2005 21:57:10)

Premajhna ni. A planirate se kaksnega otrocka, ki ga bo ponucal do konca, ker ga bo kmalu osvojila in bo pri 4 letih ze cas za MV2?

prodajajo ga v Baby centrih

LP in dober nakup

Anja

Cacka02 -> Mali vedi (3.9.2005 22:00:51)

Ne samo da planiramo, otročka že imamo in sicer eno leto staro punčico...
Ali kaj veš, koliko približno stane ta mašina, da me ne bo kap, ko pridem v BC...
Pa hvala za odgovor!

*maja -> Mali vedi (3.9.2005 22:17:35)

MI ga imamo, pa ga je naša ta starejša šele zdaj začela nucati pa je stara 4 leta in pol (prej ji ni bil kaj preveč zanimiv), dobila pa ga je pri treh letih. Na začetku je več ali manj hotela samo poslušati pesmice in mogoče kakšno igrico in to je vse.
Ga pa zelo priporočam je res super zadeva . Samo na začetku se boste morali vsi skupaj igrati, da bo dojela v čem je finta računalnika, ko pa enkrat pogruntajo pa zna biti prav zabavno, vi pa bote imeli malo miru .
Cena pa mislim da je okoli 10.000 SIT (samo nisem sigurna).

TaRe* -> Mali vedi (3.9.2005 22:53:25)

mi smo za našega dali 16 000 pred petimi leti(ampak staro varianto,ne medvedka Puja .)Zdi pa se mi,da je ta tud ene tolko.
Naša ga je ogromno uporabljala.Z njim se je naučila črke,kako se napišejo besede(zelo dobra igrica za to je ena,podobna kot vislice )pa še klavirček je prav prišel,da se je naučila malo igrati po posluhu...skratka ,ne bo ti žal.

Stran: [1]