Kaka dobra fora :-)) (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

ZmajTolovaj -> Kaka dobra fora :-)) (14.4.2012 21:42:23)

A ste že videle to reklamo, men je huda, sem se nasmejala ... [sm=jezicek.gif]
KLIK

TomTaylor -> RE: Kaka dobra fora :-)) (14.4.2012 22:34:42)

Ma ni glih fora. Samo reklama je.[sm=smiley4.gif]

Ga imamo v bajti, ta izdelek, pa ni bogvekaj. Mislim, kvaliteten je že, ampak je s samim rokovanjem čisto preveč dela za moj okus. Ni ga čez parni čistilnik. H20 [sm=smiley36.gif]

alda -> RE: Kaka dobra fora :-)) (15.4.2012 7:50:36)

Ma tudi meni ni reklama nič posebnega..pač stvar okusa!

TT kaj pa te najbolj ne-prepriča pri tem "brisalcu"?

TomTaylor -> RE: Kaka dobra fora :-)) (15.4.2012 8:42:57)

Najbolj moteče od vsega mi je to, da je treba vedro z vodo okoli prenašat. Pomiješ pol bajte, potem moraš pa v kopalnico (ali pač nekam kjer lahko vedro postaviš pod pipo) obvezno it zamenjat vodo, ker splakovanje v umazani vodi pač ni smiselno. Druga stvar - kam pospravit, ko ne rabiš, da ne dela šare? Imamo sicer en tak velik prostor za odlaganje takih pripomočkov, ampak, da bi pa to imela nekje sredi kopalnice ali na hodniku, če bi živela v stanovanju.... ne ne. Vedro je tudi tako veliko, da ga ne moreš v tisto omaro za čistila pospravit... Definitvno je parni čistilec mnogo priročnejši. Vse kar rabiš za bajto pomit je poln rezervoar vode in dve krpici, ki jih potem vržeš prat na 90, čistilnik pa postaviš v kot, omaro, hodnik, brez da bi bil komu napoti.

alda -> RE: Kaka dobra fora :-)) (15.4.2012 10:12:40)

TT Hvala za izčrpen odgovor!

roladica -> RE: Kaka dobra fora :-)) (15.4.2012 10:32:37)

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

Najbolj moteče od vsega mi je to, da je treba vedro z vodo okoli prenašat. Pomiješ pol bajte, potem moraš pa v kopalnico (ali pač nekam kjer lahko vedro postaviš pod pipo) obvezno it zamenjat vodo, ker splakovanje v umazani vodi pač ni smiselno. Druga stvar - kam pospravit, ko ne rabiš, da ne dela šare? Imamo sicer en tak velik prostor za odlaganje takih pripomočkov, ampak, da bi pa to imela nekje sredi kopalnice ali na hodniku, če bi živela v stanovanju.... ne ne. Vedro je tudi tako veliko, da ga ne moreš v tisto omaro za čistila pospravit... Definitvno je parni čistilec mnogo priročnejši. Vse kar rabiš za bajto pomit je poln rezervoar vode in dve krpici, ki jih potem vržeš prat na 90, čistilnik pa postaviš v kot, omaro, hodnik, brez da bi bil komu napoti.

Mene pa samo zanima, ko praviš poln rezervoar vode...koliko pa je to vode? A to ni težko sabo vlačit po celo bajti, v primerjavi s takimi brisalci ki so sami po sebi lahki, vedro pa postaviš v en kot in pomivaš?

aknela123 -> RE: Kaka dobra fora :-)) (15.4.2012 10:47:35)

mene pa odvrne ta znan glas, ki govori...

katjandraž -> RE: Kaka dobra fora :-)) (15.4.2012 11:03:05)

Jaz sem pa fuuuul zadovoljna z njim, ga imamo že kar nekaj let. Super očisti, predvsem pa mi je všeč to, da si ne močim rok vsakič, ko želim sprati krpo. Je pa res, da je vedro veliko, samo imam srečo, da imamo en tak prostor, kamor ga odlagamo. Nasprotno od TT, sem bila pa zelo nezadovoljna s H20, mi je čist preveč močil tla. sem pa imela ta staro verzijo, tistega belo-modrega, baje je novi, zeleni res ok.

hmm... -> RE: Kaka dobra fora :-)) (15.4.2012 11:32:14)

IZVIRNO SPOROČILO: katjandraž

Jaz sem pa fuuuul zadovoljna z njim, ga imamo že kar nekaj let. Super očisti, predvsem pa mi je všeč to, da si ne močim rok vsakič, ko želim sprati krpo. Je pa res, da je vedro veliko, samo imam srečo, da imamo en tak prostor, kamor ga odlagamo. Nasprotno od TT, sem bila pa zelo nezadovoljna s H20, mi je čist preveč močil tla. sem pa imela ta staro verzijo, tistega belo-modrega, baje je novi, zeleni res ok.

Tega starega belo-modrega imam jaz še zdaj doma.
Tla pa mi tako zelo zmoči, da voda dobesedno ''stoji'' na tleh.

TomTaylor -> RE: Kaka dobra fora :-)) (15.4.2012 13:53:01)

IZVIRNO SPOROČILO: hmm...

IZVIRNO SPOROČILO: katjandraž

Tega starega belo-modrega imam jaz še zdaj doma.
Tla pa mi tako zelo zmoči, da voda dobesedno ''stoji'' na tleh.

ja, jz imam tudi tega, pa mi super dela.

ZmajTolovaj -> RE: Kaka dobra fora :-)) (15.4.2012 15:53:02)

Pa dobr no, a ni boljš mal spremembe kot pa tiste dolgočasne reklame, vse iste [sm=smiley36.gif] Ne vem, js sem se na glas režala zraven. [sm=smiley4.gif]
Kar se pa tiče H2O - SKOR sem ga že kupila, potem sem pa tuki na RR brala, kako je vse mokro. Zato sem sploh pomislila na fato - drugač bi že kupila h2o. A potem sploh ni tako švoh?

TomTaylor -> RE: Kaka dobra fora :-)) (15.4.2012 16:08:04)

IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

A potem sploh ni tako švoh?

Ej, ne vem, jz imam očitno srečo, meni super dela (če pustim tisto, da škriplje in poka kakor da se bo vsak čas sesedel - pač poceni plastika). Ampak pomjem morajo biti teli ta novejši (rdeč in zelen) izboljšani, če so tastari res toliko puščali.

jabka -> RE: Kaka dobra fora :-)) (15.4.2012 19:46:40)

pri zelenem imaš 4 možnosti nastavitve pare.

Trenutno mi je najbolj všeč reklama za nupo :)

ZmajTolovaj -> RE: Kaka dobra fora :-)) (16.4.2012 12:45:29)

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

A potem sploh ni tako švoh?

Ej, ne vem, jz imam očitno srečo, meni super dela (če pustim tisto, da škriplje in poka kakor da se bo vsak čas sesedel - pač poceni plastika). Ampak pomjem morajo biti teli ta novejši (rdeč in zelen) izboljšani, če so tastari res toliko puščali.
i

Ja, do zdaj sem celo ugotovila, da obstaja več variant [sm=jezicek.gif] Ampak veš kaj se mi zdi čudn, na bolhi je tega kolikor hočeš, zelenih, rdečih, modrih ... Sem šla za foro pogledat. In ne vem, a so res tako dobri - mislim, zakaj pa jih folk prodaja?? Sej če je tale ajmar pa cunja skor 40 eur, je že vseen če tvegam in kupim rabljen h2o za isti keš ..

ZmajTolovaj -> RE: Kaka dobra fora :-)) (16.4.2012 12:46:08)

IZVIRNO SPOROČILO: jabka

pri zelenem imaš 4 možnosti nastavitve pare.

Trenutno mi je najbolj všeč reklama za nupo :)

?? A tist za hujšanje? [sm=smiley36.gif]

Stran: [1]