HHH -> RE: Boste peljale otroke v vrtec? (17.4.2012 14:59:11)
|
IZVIRNO SPOROČILO: rozilu IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka jaz bi pa tukajšnje sindikaliste, učiteljice, vzgojiteljice, pomočnice vprašala, če mi ve katera razložiti, kdo bo presojal, kateri otrok je upravičen do varstva? kaj pomeni oz. kateri so kriteriji za nujno varstvo?[sm=zmeden.gif] Nisem in ti ne znam razložit. Lahko pa povem, kaj sem slišala od ene vzg. (tako vzvišeno, potem ko je povedala, kaj bojo ne-počeli v službi): nujni primeri, samo samohranilke, ali pa če se zgodi kaj nepredvidenega, kot smrt v družini... Ma najraje bi ji otroka odpeljala tja, samo kaj ko ni naša vzg. Naše so mi lepo povedale in jih tudi podpiram in seveda otroka ne bom peljala v vrtec. Samo tak pristop od nekaterih mi pa gre na ... Sem mislila, da bomo itak tudi mi stavkali in da ne bo problem z varstvom, vendar ne, visoko šolstvo je pa že prevzvišeno, da bi stavkali... A plače in vse ostalo mamo pa isto kot vsa JU. Mika me, da bi malo peljala s sabo na vaje [sm=smiley36.gif] v sredo...pa da vidimo kako bo to zgledalo. To mi pa vrže pokrovko v luft! Zakaj je mama samohranilka (v konkretnem primeru potrebe po varstvu) bolj nujen primer kot oče in mama, ki sta oba zaposlena? A mama samohranilka že po difoltu težje vzame/dobi dopust?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|