dsp in od (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva

Sporočilo

chupsy -> dsp in od (13.4.2012 14:43:15)

Me nekaj zanima, pa če katera slučajno kaj ve. z novim zakonom so ugotovili da sem en mesec prejemala dsp neupravičeno, na centru mi je rekel, da bom najprej dobila negativno odločbo za ta mesec-januar in šele potem bodo oni poslali še en dopis, da naj se pač tja zglasim, nakar naj bi dali oni meni podatke o znesku, ki ga je treba vrnit, da jaz to poravnam in jim nesem položnico pokazat... zdej pa ni ne duha ne sluha, nisem prejela nobene pošte, edino pač, tisto odločbo-da za mesec januar nisem bila upravičena do dsp. Sem pa včeraj porajtala da nisem dobila otroškega dodatka, a je možno, da mi ga niso dali zato, ker sem pač itak dolžna, in da ga ne dobim, dokler ni tisti znesek denarne pomoči za en mesec vrnjen?

hvala za vse odgovore

2sneg13 -> RE: dsp in od (13.4.2012 14:49:04)

Jp. Z dokladi si delajo poračun, če sama nisi vrnila. Logično, ne?

chupsy -> RE: dsp in od (13.4.2012 14:52:23)

gre se za to, da nisem dobila nobenega obvestila še..mi je blo rečeno da tja pridem, da dobim sklic kam je treba nakazat denar in vse to... drugač ja, itak vem da je treba vrnt, nism misla karkol obdržat, si tko napisala...sam zanimal me je, če to pač tko nardijo, brez obvestila itd...

Stran: [1]