Kaj prinaša petek 13? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Ajra RR -> Kaj prinaša petek 13? (13.4.2012 13:06:16)

Preberite si: http://www.ringaraja.net/clanek/numerologija-petek-13_5382.html

Anonimen -> RE: Kaj prinaša petek 13? (13.4.2012 14:00:27)

Jst si pa zelim, da petek 13. nic ne prinese ampak odnese Ajro RR.

Mislim, kar je prevec je pa prevec. Dragi RR team, sem naceloma zelo mirne narave in marsikaj preskocim tukaj na RR in marsikaj me ne gane. Samo tole stalno postanje o strokovnjakih in ostalih straneh je pa prevec. Meji na spam-anje. In za dodatek k vsemu, Ajra RR ne uporablja brskalnika,saj je tema o petku 13.-em ze odprta. Hvala za razumevanje in cim prejsnjo resitev problema zelim vsem, nam in vam.

josephine27 -> RE: Kaj prinaša petek 13? (13.4.2012 15:12:08)

IZVIRNO SPOROČILO: bibasiba

Mislim, kar je prevec je pa prevec. Dragi RR team, sem naceloma zelo mirne narave in marsikaj preskocim tukaj na RR in marsikaj me ne gane. Samo tole stalno postanje o strokovnjakih in ostalih straneh je pa prevec. Meji na spam-anje. In za dodatek k vsemu, Ajra RR ne uporablja brskalnika,saj je tema o petku 13.-em ze odprta. Hvala za razumevanje in cim prejsnjo resitev problema zelim vsem, nam in vam.

če ti Ajra RR ni všeč jo lahko blokiraš[sm=smiley1.gif]

hmm... -> RE: Kaj prinaša petek 13? (13.4.2012 17:13:42)

Jaz od teh, tako opevanih RR strokovnjakih, še nisem dobila odgovora.
Ali morem čakati še dlje kot 1 mesec?

[sm=smiley29.gif]

Mislim, če jih že tako oglašujete, naj vsaj redno odgovarjajo na naša vprašanja.

2sneg13 -> RE: Kaj prinaša petek 13? (13.4.2012 21:19:13)

IZVIRNO SPOROČILO: bibasiba

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Brbs -> RE: Kaj prinaša petek 13? (13.4.2012 21:30:08)

meni je prinesel hčerkico [sm=smiley1.gif]

2sneg13 -> RE: Kaj prinaša petek 13? (13.4.2012 21:34:19)

IZVIRNO SPOROČILO: Brbs

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] enako! [sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif]

petarda -> RE: Kaj prinaša petek 13? (13.4.2012 22:32:42)

IZVIRNO SPOROČILO: 2sneg13

IZVIRNO SPOROČILO: Brbs

[sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] enako! [sm=9nebesa.gif] [sm=9nebesa.gif] 

Meni pa sinčka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [sm=9nebesa.gif]

Stran: [1]