Anonimen -> RE: Blagoslov jedi (11.4.2012 22:58:53)
|
js grem k maši 2krat na leto k polnočnici in za veliko noč. pa verujem v nekaj kar je nadnami, tako js mislim, ampak men je maša zaradi teh pridig in vsega protokola ( ki je vedno isti) kr neki to je edina stvar ki bi mogla bit vsako mašo drugačna in posebna, pa ni. nevem točno zakaj ampak očitno so tejle fajmštri mau drugam usmirjeni ne h krščanstvu. če se spomnim ko sm js hodila k verouku kere brezvezne stvari nam je nabiju, ja a je kej čudnga da smo kažin delal ceu cejt. mislem de ne. za povrh vsega je pa moje mnenje takole: župnik je kao božji delavec al poslanc, whateva, in bi pač mogu delat tko kot mu vera zapoveduje, ne da si sam zapovedi narekuje. kot drugič, otrok nima nič pri tem a si ti vern al nisi a hodš k maš al ne,bo že sam vidu a mu paše al mu ne, ga pa spodbujaj k temu. kot 3. a niso otroci kao brezmadežni, zakaj potem nebi bili krščeni. kdo so oni da lahko izbirajo kdo bo krščen in kdo ne pr ns v naši fari mamo že tretjega župnika ki je...... no comment! prvi je biu sploh posebn nam niti komentirala ta drugi je biu več v tujini kt u faružu ( župnji) sam lutauje ke okol, no ta zdej je pa višek z svojo prijateljico sta kot rit in gate vedno in povsod ( me prou zanima kaj vse si masta za povedat :) ) za piko na i sta pa dala delat njenemu sinu ki je šou NA VELIKI ČETRTEK sam in edin k prvemu sv. obhajilu enako obleko kt jo je meu župnik. pa še ena pika na i je bla pol pa ta, da so v nedeljo vsi ministranti sedeli na levi in desni strani njen otrok pa z GOSPODOM ŽUPNIKOM!!!!! tule je pa res vse pošlihtano sramota. js sm čist razočarana nad tem mislim da bl neb mogla bit. no ja bom dodala še tist kar sm prej rekla da nm komentirala prvi je biu pedofil, večkrat obsojen- je na pogojni !!!! Gospod župnik pa res nemore v zapor, ah dejte no dejte sej je vse lepo in prav ampak v cerkev mi pa ni za it.
|
|
|
|