Anonimen -> roza izcedek (11.4.2012 12:09:49)
|
pozdravljene Sicer na vem, ali sem naslovila temo na pravi forum, pa vendar.... Sem skoraj 3 mesece po porodu (drugem), lahko bi rekli da "polno dojim"- glede na definicijo ki sem jo zasledila na spletu [sm=smiley2.gif]- maximalno na 4 ure čez dan in na 6 ponoči, pred spanjem jima dam po dojenju še dodatek. Nekaj dni nazaj sem mislila da bom dobila prvo [sm=hudicek1.gif] po porodu, a je tisto ostal le roza madež, ki se je pojavil v minimalni količini še drugi dan. in od takrat me vsake toliko špika na eni strani. Je imela katera kljub dojenju roza izcedke? Kaj je to pomenilo pri vas? SO prekinema pred izlivom, kar pa vem da ni zanesljiva zaščita. Ne vem zakaj, ampak nekako se ne morem lotit tabletk Cerazete... Kakšne izkušnje imate z njimi - mislim predvsem na povečanje teže.... Vse bolj kot razmišljam in definiram, vse bolj se bojim nove [sm=nosecka.gif] saj sem pri obeh nosečnostih imela izcedek... Pri prvi [sm=nosecka.gif]se je roza flekanje pojavilo par dni pred prihajajočo [sm=hudicek1.gif] in tudi sedaj pri drugi nosečnosti sem imela 1 dan temno rjave madeže, zaradi katerih sem mislila da se najavlja [sm=hudicek1.gif], ker pa je po dveh dneh ni bilo sem naredila test, sicer v prepričanju da mi nagajajo jajčniki, a je pokazal [sm=modricrtici.gif].... Sicer upam, da ni nič, ker imamo dovolj otročkov (vsaj za enkrat), a preden letim brezglavo po test, bi rada videla kakšne izkušnje ste imele same...
|
|
|
|