liliana -> RE: Vzgojiteljice, eno vprašanje... (10.4.2012 21:37:25)
|
Ja, lahko so problemi te razlage.....pediatri vse pogosteje dajejo otroke v vrtec (sem izvedela v vrtcu, da baje pri noricah gre otrok lahko že po treh dneh v vrtec oz. takrat, ko se mu nehajo delati izpuščaji)......je ena deklica v torek dobila norice, v petek pa je bila že v vrtcu in to je eno mamo tako zmotilo, da smo potem eno uro o tem debatirali na roditeljskem sestanku....vendar pediater je dejal, da dete lahko gre v vrtec in ne da bolniško več kot za tri dni......vse je izgleda povezano z denarjem.... Sama imam to srečo, da imam varstvo pri babici....in hčerko sem vedno pustila doma, dokler je jemala antibiotik in še kak dan več raje.....otrok res ni več kužen, ko jemlje antibiotik, zdrav pa tudi ne....pri pljučnici pa sem jo pustila doma teden dni več kot je rekla pediatrinja....... Samo pravim, jaz si to na srečo lahko privoščim, ker je dete na okrevanju pri babici.....in ni treba imeti bolniške tako dolgo......tako da v vrtec pošljem res zdravega otroka....na srečo pa ni dosti bolna (mogoče tudi zato, ker do konca "okreva" po prestani bolezni, kaj pa vem)..... Meni se zdi, da če že je možnost, da otrok ostane čimdlje doma, dokler je bolan.....če pač ni babica servisa, pa staršem ne preostane drugega, kot da poslušajo pediatra.....
|
|
|
|