Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Najdražji pes na svetu- to pa je pes :) 9.4.2012 18:07:01
|
|
|
|
ZARA
|
100.000 ojrov za psa??
|
|
RE: Najdražji pes na svetu- to pa je pes :) 9.4.2012 18:34:41
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA 100.000 ojrov za psa?? Pred časom sem gledala dokumentarec o Tibetancih, v katerem so govorili o pomembnosti njihovih psov. Eden izmed intervjuvanih je rekel, da ni denarja za katerega bi psa prodali. Njihovo preživetje je odvisno od psov, ker jim varujejo živino pred volkovi. Trdili so, da jih ne moremo videt nikjer kot na Tibetu. Do njih so največ hodili Angleži in jim ponujali bajne vsote. Očitno je denar le prepičal koga izmed domačinov. Predvidevam, da imajo zato tako visoko ceno, ker jih skoraj ni za dobit.
< Sporočilo je popravil mika -- 9.4.2012 18:39:28 >
|
|
|
|
RE: Najdražji pes na svetu- to pa je pes :) 9.4.2012 18:45:56
|
|
|
|
mika
|
aja, kolega mi je pokazal sliko od tib. mastifa, ki ga ima njegova sorodnicain ne izgleda tako kot so ti na razstavi ali pa v dokumentarcu, ki sem ga gledala. Plačala ga je toliko kot mi našo špansko mastifko, zato malce dvomim o čistokrvnosti psov, ki se pojavljajo pri nas ali v soseščini.
< Sporočilo je popravil mika -- 9.4.2012 18:49:30 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?