Jada82 -> RE: Marčevke 2012 (11.4.2012 9:50:45)
|
IZVIRNO SPOROČILO: caelia ooo, punce! sm vidla, da ste se selile :) No, naš Rožle bi se "moral" včeraj rodit, pa ga imamo že 5 tednov in dva dni [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] jst sm v nedeljo praznovala 27. rd.. sm se postarala [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], tko da vsem pošiljam en kos [sm=torta.gif][sm=torta.gif] čeprav smo prejle pri kosilu pojedli zadnji kos[sm=smiley1.gif] no, midva sva tudi "fasala" krče[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] čez dan je takoooo priden, spi in je, ko je buden leži v posteljici ali ležalniku, zvečer okrog 10h pa v jok, vijoličen v glavo in tudi v naročju je neutolažljiv[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] danes sem šla kupit kapljice, Coli prev, sem mu dala že prvi obrok z njimi, upam, da bo kaj pomagalo.. ker so baje te tudi za tiste, ki majo intoleranco na laktozo.. bomo videli., jaz upam, da bo ok.. ker ga ne morem gledat takega reveža.. pa nič mu ne morem pomagat..[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] sm rekla danes zjutraj, da je še najlažji del materinstva rojstvo otroka.. zame že. in to mi je blo pri starejšemu edino prihranjeno... nisem ga jaz rodila. zdaj mam pa še eno vprašanje.. mene zadnje čase vsi sprašujejo "a je kaj drugače?" kao, zdaj ko maš "svojega"? no.. in jaz jim odgovarjam,. da ni. Razen v tem, da imam dvakrat več dela in enkrat manj časa[sm=smiley1.gif] pa komentarje "zdaj si pa res mami".. sem kar žalostna, ko to poslušam... sem začela razmišljat, če prej sem bla pa varuška, kuharica, perica, sprehajalka, negovalka..v eni osebi.. samo zato, ker ga nisem rodila???!! saj je res, da je fuull lepo rodit in je res čist en poseben občutek dobit tisto malo štručko v roke.. sam.. s te strani pa nihče ne pomisli, da je za "tujega" otroka mpgoče potrebno imet še več oz. ljubezni, da ga sprejmeš brez predsodkov in omejitev in ga vzgajaš kot svojega?? ma, sem kar zamorjena...[sm=smiley19.gif] s tem, da mi to govorijo bližnji.. moj ati npr. mi je reke l"saj prej ti je mož že rekel mami, sam zdej si pa res" (ker moj mož mi ljubkovalno večrat reče mami). in se res počutiš kot en "nadomestek".. s tem, da sem prej od njegovega leta in pol vlagala ravno toliko energije, ljubezni, skrbi... vstajala ponoči, vozila v vrtec, kuhala, mu kupovala stvari... ma ne vem.. kr depresivna sem... pa še malo manj "off topic"..., da ne bom sam jamrala neki[sm=zmeden.gif] kolk mate ve svoje male v ležalnikih, tako čez dan, ko so budni? jih katera nosi že v kengurujčku? jaz sem si ga zdaj naročla,, od chiccota, a ga že lahko nosim, ma zdaj 3200g, pa v posvetovalnici so namerili 51 cm? Caelia, ti si ta prava mami že zelo dolgo časa!!! Res te občudujem in vem, da imaš tudi ta večjega enako rada kot ta mlajšega!!!! Tako da .... glavno je, da ti pri sebi veš ..... sčasoma bodo pa tudi ti komentarji izginili .... ne bodi depresivna, pa noben nadomestek mamice nisi bili Žanu .... čist ta prava mami ... se je to videlo v P!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Tako da kar pogumno naprej!!!! Glede ležalnika .... jaz jo imam zadnje čase kar precej čez dan notri ... je najlažje za odložit, pa še pogugam jo fajn, pa muzko ima, da jo malo uspava .... mamo pa Peg Peregotovega Melodia in se čisto ravno poleži, zato je fajn .... Kengurujčka bom pa jaz, ko bo že približno glavo pokonci držala ... zaenkrat imam pestunjo, sam samo tko, bolj za v trgovino, ker je precej težka in me hrbet boli ...
|
|
|
|