Caitlin -> RE: Marčevke 2012 (11.5.2012 13:46:17)
|
Aaaa, zdajle pa uživam 100 na uro! Sedim na balkončku v senci, Taja ob meni v ležalniku spi, jaz pa brskam po internetu. Naša sreči nima nič pikic, še tisti mezuljčki, ki jih je imela, so se posušili. Edino občasno ma suho kožo na čelu in lasišču. Sicer ne vem, ali so to temenca ali ne (pred 14 dnevi je P rekla, da je to samo suha koža). Kljub temu jo približno vsak drugi dan naoljim in počešem. Ima pa še vedno bel jeziček - sorr. [sm=smiley13.gif] Mažem s kremo že 14 dni, pa kar ne izgine. Se je sicer zmanjšalo, ampak vseeno je še vedno bel. Ima mogoče katera idejo kako se tega rešit še na drug način? Če ne bo drugače, bom pa v sredo poklicala pediatrinjo (je samo 1x na teden v našem kraju) pa šla pokazat. pasenje kravic - ja, mi tudi že nekaj časa poskušamo, mogoče 1x na dan, zdaj bomo pa kar bolj pogosto. Mi je pa zanimivo, da ko je na trebuščku, veliko manj dviguje glavco, ko pa jo pestvam pokonci, bi pa ves čas glavo sama držala in jo obračala levo desno. Je včeraj imela najina Taja že 2 meseca. [sm=bravo.gif] Sva jo odnesla spodaj v pekarno in jo stehtala na tehtnici, ki jo imajo za pakiranje piškotov. [sm=smiley36.gif] In ima že 5200g.[sm=bravo.gif] KAr pomeni, da se je v 14 dneh spet zredila za pol kg. Prav super res! Edino dolžino pa nisva zmerila, nisva imela šivilskega metra pri sebi, moram si ga it k tašči sposodit, da vidimo koliko je zrasla. Je pa full začela rokice v usta dajat pa okrog oči "mencat" z rokico. Je prav smešna. Oblačenje - a gre še kateri na živce, ko eni pametujejo glede oblačenja?? Joj, jst kr živčna postanem, ko samo pomislim na to. Predvsem moja mami je ... obup! V sredo sva šli na obisk okrog 12h. In sem jo pred hišo vsela iz vozička, da jo bom nesla v hišo. In mami že: "Joj, pa kr brez kapice. Se ji bojo ušeska prehladila." In ko ji povem, da nič ne piha, začne da ji pa sonček škodi, ker ima še tako malo las. Pa res sem jo nesla samo v hišo, se pravi je bila na direktnem soncu mogoče 10 sekund. [sm=hudicek1.gif] Potem smo šli pa po kosilu še na en sprehod, in je bila tamala v vozičku brez kapice, zunaj pa je malo pihalo - občasna rahla sapica, pa še to od predaj, tako da ni pihalo direktno v voziček. No in mami spet vsa "pametna", da jo piha. Sem ji rekla, da imam v torbi kapico, pa ji jo lahko gor da če hoče, ampak jst ji jo ne bom dala. Sreči jo potem ni dala. [sm=hudicek1.gif] Ne vem no, kot da bi bli sredi zime, ne pa ko je zunaj sonček pa 25 stopinj. Mal sem se morala razpisat, se takoj boljše počutim. Jutri imam pa obletnico valete. Sva se z mojim zmenila, da ji bo poskušal zvečer dati po steklenički za jest, če pa ne bo hotla jesti, me bo pa poklical pa bom priletela domov za tiste pol urce. Upam, da mu vseeno uspe, čeprav imam čisto blizu. Ah, malo nekaj zvija in se bo zagotovo kmalu zbudila. Jaz pa bi si morala še nekaj za kosilo skuhati. Očitno bom danes jedla malo kasneje, ko tamala spet zaspi. Želim vam lep vikend (čeprav bo baje kar mraz). Se bomo pa bolj certali v stanovanju.[sm=9nebesa.gif]
|
|
|
|