Benigni mioklonus v spanju (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

pikomiko -> Benigni mioklonus v spanju (9.4.2012 9:57:12)

Pozdravljene.

Upam da se mi oglasi kdo, ki pozna te zgibke v spanju. Oziroma katere je imel njihov dojenček. Zanima me kdaj so minili, ali so [sm=duda.gif] naredili kakšne preiskave. In pa predvsem, če ste otroka s temi zgibki cepili? Moj [sm=duda.gif] ima to in me je na smrt strah cepljenja, da ne bi izvali še kakšnih epileptičnih napadov. Prosim za vaše izkušnje, mnenja,.... Lp

Ajra RR -> RE: Benigni mioklonus v spanju (10.4.2012 9:39:17)

IZVIRNO SPOROČILO: pikomiko

Pozdravljene.

Upam da se mi oglasi kdo, ki pozna te zgibke v spanju. Oziroma katere je imel njihov dojenček. Zanima me kdaj so minili, ali so [sm=duda.gif] naredili kakšne preiskave. In pa predvsem, če ste otroka s temi zgibki cepili? Moj [sm=duda.gif] ima to in me je na smrt strah cepljenja, da ne bi izvali še kakšnih epileptičnih napadov. Prosim za vaše izkušnje, mnenja,.... Lp

Za nasvet vprašaj pediatrinjo Tino Božičnik, ti bo hitro odgovorila. Najdeš jo tukaj: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov/tina-bozicnik_42

pikomiko -> RE: Benigni mioklonus v spanju (12.4.2012 15:15:12)

Očitno tukaj ni nikogar, ki bi imel takšno izkušnjo, ali pač ne bere foruma. Sem pa prepričana, da je še kje kakšen otrok s temi zgibki in bodo starši iskali informacije na netu. Zato vam pišem, da sem dobila osebno mnenje priznanega nevrologa glede cepljenja in pravi, da naj se s cepljenjem počaka, da zgibki izvenijo.

Stran: [1]