Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 10.4.2012 2:49:56
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin se pa bojim, da bi ti prevckrat skurila sklopko Še na nobenem avtu je nisem (niti na hitrejšem Mercedesu), tako, da močno dvomim, da bi bil Porsche prvi. Ampak če bi pa že bil, pa vseeno ne bi bilo panike - z jackpotom bi si lahko privoščila tudi popravilo.
|
|
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 10.4.2012 5:29:37
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin se pa bojim, da bi ti prevckrat skurila sklopko Še na nobenem avtu je nisem (niti na hitrejšem Mercedesu), tako, da močno dvomim, da bi bil Porsche prvi. Ampak če bi pa že bil, pa vseeno ne bi bilo panike - z jackpotom bi si lahko privoščila tudi popravilo. Kupiš avtomatik in nimaš teh težav
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 10.4.2012 5:31:52 >
|
|
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 10.4.2012 7:22:42
|
|
|
|
Kerensa*
|
Huh... ne. Ne maram avtomatikov. Sem ga enkrat vozila in skoraj znorela.
|
|
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 10.4.2012 7:29:05
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Huh... ne. Ne maram avtomatikov. Sem ga enkrat vozila in skoraj znorela. Tega pa nikoli ne bom razumela, je pa moja sestra ista kot ti . Pa tak simpl je. Jaz pa več ne grem dol iz avtomatika, me je kar groza, če se moram vsest za menjalnik
|
|
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 10.4.2012 7:41:29
|
|
|
|
Kerensa*
|
Kaj pa vem... obožujem menjanje prestav. Očitno imam en moški hormon preveč v sebi.
|
|
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 10.4.2012 7:50:04
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Kaj pa vem... obožujem menjanje prestav. Očitno imam en moški hormon preveč v sebi. Saj tudi na avtomatiku še vedno lahko menjuješ še celo priporočljivo je. Sam sklopke nimaš in je ne moreš skurit In če greš v ameriko, se kar navadi na avtomatik
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 10.4.2012 7:55:15 >
|
|
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 10.4.2012 7:58:34
|
|
|
|
Kerensa*
|
Amerika (žal) do nadaljnjega odpade. Izključno zaradi birokracije oz. njihovih immigration zahtev. Sledi Anglija za začetek in preko nje Kanada, kjer imam teto. Bo bistveno lažje.
|
|
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 10.4.2012 9:02:21
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin se pa bojim, da bi ti prevckrat skurila sklopko Še na nobenem avtu je nisem (niti na hitrejšem Mercedesu), tako, da močno dvomim, da bi bil Porsche prvi. Primerjas neprimerljivo. Ampak če bi pa že bil, pa vseeno ne bi bilo panike - z jackpotom bi si lahko privoščila tudi popravilo. Mar ne bi bilo bolje, da bi si z jackpotom privoscila dobrega instruktorja? Uciti se, ne popravljati neznanje.... ah miselnost, miselnost....
< Sporočilo je popravil Frodo Bisagin -- 10.4.2012 9:10:03 >
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 10.4.2012 9:06:18
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Kupiš avtomatik in nimaš teh težav "star model Porscheja 911 Carrera" pa avtomatic??? V cem je potem sploh smisel taksnega avta? (razen tega, da lahko vozis otroke na zadnjih sedezih ne da bi potreboval otroski sedez.... je kot nalasc za mulce do 40 kg, pa se "prilima" ga za sedez...)
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 10.4.2012 9:19:31
|
|
|
|
alda
|
kaj bi -če bi? Še sreča da ne igram teh iger, se mi vsaj ni treba ubadati s takimi pomembnimi vprašanji !
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 10.4.2012 9:20:01
|
|
|
|
sakuL
|
Tri vprašanja: 1.) Lokacija, kjer bi živele? lokacija še neznana, nekje kjer je toplo v hišici. 2.) Avto, ki bi ga vozile? bmw m5 3.) Kraj, kamor bi šle najprej na dopust? Avstralija.
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 10.4.2012 10:03:03
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Kupiš avtomatik in nimaš teh težav "star model Porscheja 911 Carrera" pa avtomatic??? V cem je potem sploh smisel taksnega avta? (razen tega, da lahko vozis otroke na zadnjih sedezih ne da bi potreboval otroski sedez.... je kot nalasc za mulce do 40 kg, pa se "prilima" ga za sedez...) Iskanje smislov . V čem je sploh smisel imeti tak avto, ko pa so omejitve na cesti. Poznam ljudi, ki imajo hitre avte-avtomatik (bistvu pri nas itak ne dobiš skoraj noben avto na menjalnik) in vsak uživa v vožnji oz v bistvu takih avtov. Avtomatik ima možnost ročno menjave prestav in še vedno lahko drnckaš tisti džojstik in uživaš v hitrejšemu pospeševanju oz preklapljanju prestav
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 10.4.2012 10:06:43 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.4.2012 11:49:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 10.4.2012 12:42:53
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 "star model Porscheja 911 Carrera" pa avtomatic??? V cem je potem sploh smisel taksnega avta? (razen tega, da lahko vozis otroke na zadnjih sedezih ne da bi potreboval otroski sedez.... je kot nalasc za mulce do 40 kg, pa se "prilima" ga za sedez...) Iskanje smislov . V čem je sploh smisel imeti tak avto, ko pa so omejitve na cesti. Poznam ljudi, ki imajo hitre avte-avtomatik (bistvu pri nas itak ne dobiš skoraj noben avto na menjalnik) in vsak uživa v vožnji oz v bistvu takih avtov. Avtomatik ima možnost ročno menjave prestav in še vedno lahko drnckaš tisti džojstik in uživaš v hitrejšemu pospeševanju oz preklapljanju prestav Navedeni avto in avtomatik sta nezdruzljiva. Voznja tega avta ni v neki umetelni masini, mehkobi, tekocem in finem prestavljanju..... masina je pravzaprav po vseh standardih stara da je joj... ampak je... sportna, groba, nasilna voznja in tipicen stil voznje, ki ga ta avtomobil zahteva je tisto, kar mu daje car in kar iz tega avtomobila naredi tisto kar ta avtomobil je - legenda. Cisto iz radovednosti - si kdaj vozila 911-ko? Sprasujem zgolj zato, ker mi je povsem nerazumljivo, da nekdo, ki je tak avto vozil in pozna ta nacin voznje sploh razmislja o avtomatiku... in sicer si prva, ki (bom domnevala) je imela v rokah tak avto in ga vozila in vidi smisel povezovanja taksnega avta z avtomatikom... Je nekako kot bi namesto kremastega sladoleda imel nek nadomestek iz zmrznjene vode...
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 10.4.2012 14:56:56
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Tri vprašanja: 1.) Lokacija, kjer bi živele? Tu, kjer živim, zasadila bi pa tono dreves naokoli (plho tam, kjer jih je butasti sosed prejšnje poletje nelegalno podrl niti ne na svoji zemlji, pravo đunglo bi si naredila, aja, pa komunalno bi dobro podmazala, da mi drekovje daleč stan speljejo, ne pa da teče po našem 2.) Avto, ki bi ga vozile? Moj me še ni pustil na cedilu že 9 let, bi ga obdržala, bi ga pa dala sfrizirat.... Tako, za šminko, bi padel pa kak 'skromen' Volvo, tak, da ni videt razpošen, hkrati pa se ve, da stane nesramno veliko 3.) Kraj, kamor bi šle najprej na dopust? Filipini. Otok Sibuyan.
|
|
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 10.4.2012 15:37:10
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Cisto iz radovednosti - si kdaj vozila 911-ko? Jaz sem ga. Enkrat. Za pet minut (seveda z lastnikom na sosednjem sedežu ). Več, kot 10 let nazaj. Pa je bilo očitno dovolj za ljubezen na prvi pogled (in skorajda čepke v ušesih, glede na nenavajenost ). Frodo - če imaš metalik vijoličnega, potem v trenutku pozabim na vse tvoje kur*anje čez mene na RR, pa še s kofetom te zalagam do smrti (saj ne, da bi želela, da se kaj kmalu stegneš, da bi jaz prišparala ) - samo en krog me pelji. Aja, pa malo provokacije, če ne zameriš (al pa če, eh ) - a zanj si v Dubaju zaslužila al kje drugje?
|
|
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 10.4.2012 16:40:46
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Frodo - če imaš metalik vijoličnega, potem v trenutku pozabim na vse tvoje kur*anje čez mene na RR, pa še s kofetom te zalagam do smrti (saj ne, da bi želela, da se kaj kmalu stegneš, da bi jaz prišparala ) - samo en krog me pelji. Porche carrera 911 cabriolet hardtop crne barve z rdecimi usnjenimi sedezi... Se bos pa morala prilizovati komu drugemu - ce ga lahko vozim kadar hocem, se ne pomeni, da je moj.... Se manj pa pomeni, da bi ga dobila ti v roke. Ves kako pravijo - avto in zena se ne sposojata....
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 10.4.2012 16:41:32
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ni ga treba meni dat za vozit... saj pravim, da me samo pelji en krog, pa ti potem dovolim, da me zaje*avaš, kolikor hočeš.
|
|
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 10.4.2012 16:42:21
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin avto in zena se ne sposojata.... To pa sploh ni res!
|
|
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 10.4.2012 16:44:00
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Ni ga treba meni dat za vozit... saj pravim, da me samo pelji en krog, pa ti potem dovolim, da me zaje*avaš, kolikor hočeš. Se ti zdi da potrebujem dovoljenje? Pa dalec od tega, da bi ze za*ebavala...
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 10.4.2012 16:45:14
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin avto in zena se ne sposojata.... To pa sploh ni res! Ajoj, tebe tvoj moz sposoja?
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 10.4.2012 16:45:19
|
|
|
|
Kerensa*
|
No, potem pa drugačno vprašanje, ampak z enakim bistvom... s čim te lahko podkupim?
|
|
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 10.4.2012 16:46:02
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin avto in zena se ne sposojata.... To pa sploh ni res! Ajoj, tebe tvoj moz sposoja? Zase se brigi, šus tradicionalen ... zdej o 911-ki govoriva, ne o vsem ostalem.
|
|
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 10.4.2012 17:23:23
|
|
|
|
krtačka
|
1.) Lokacija, kjer bi živele? Bi ostala kar lepo doma, edino to staro hišo bi podrla in si novo zgradila :) Drugače pa sem (vsaj zame) na idealnem prostoru za življenje- velika parcela, mali sadovnjak, mali vrt, blizu centra mesta, vseeno pa dovolj daleč, da ni prometa. Tak, lušno nam je. 2.) Avto, ki bi ga vozile? Če povem po resnici, se ne spoznam na avte, bi pa sigurno imela novega in velikega :) 3.) Kraj, kamor bi šle najprej na dopust? Ne vem, verjetno New York (si ga moj tako strašno želi videti). Potem pa po malem, verjetno bi kar nekaj sveta želela videti.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?