*soncek* -> RE: Vrtec Vrhnika-enota Komarček (9.4.2012 20:33:05)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjush IZVIRNO SPOROČILO: *soncek* Ne, imam ga v slupini 4-5. Tudi v naši skupini ni bilo vsem všeč, da se bodo selili. samo v takem primeru ne moremo gledati samo nase ampak tudi na druge otročke, sploh na te, k so sedaj izviseli in bodo ostali brez vrtca. Moj drugi otrok bo sedaj aprila star dve leti in septembra ni bilo zanj mesta v vrtcu, bi ga dobili šele sedaj, pa še sedaj bi verjetno zviseli. smo potem hvala bogu septembra dobili plac v župnijskem vrtcu. Saj to sem napisala še preden si me citirala. Sorry, sem se zmotila. Ampak saj nima veze. Želiš, da ti napišem protiargumente za otroke, ki se ne želijo seliti? Prepričana sem, da na nekatere stvari nisi niti pomislila... Lahko je govoriti staršem, ki gledajo samo na to, da bodo drugega otroka spravili v vrtec in imeli varstvo brezplačno. Verjamem, da so jezni, ker je otrok ostal brez. Mimogrede: tudi mi imamo doma še eno dete, ki je brez mesta v vrtcu, da ne boš mislila, da kar nekaj trobezljam. Pa saj zunaj vrtca niso ostali samo drugi otroci, ki bi imeli vrtec brezplačno. Največ protiargumentov je verjetno tam, kjer imajo dva otroka v istem vrtcu in bi jih sedaj morali voziti na dva konca. Tudi tukaj ne vidim nekega velikega problema. Jaz ju vozim v dva različna vrtca in mi to ne vzame več kot 5 minut več, kot če bi imela oba v istem vrtcu.
|
|
|
|