*viva* -> RE: II pričakujemo maja (23.4.2012 22:08:52)
|
Helenčica glej, da dobro opravita [sm=smiley1.gif] in da ne bi slučajno pozabila poročat[sm=jezicek.gif] Moj je seveda malo šajser glede androloga, hehehe, je pri vama tudi bilo tako? Aja, pa so vama pred spermiogramom dali kaka posebna navodila, če recimo ne smeta imet spolnih odnosov kaki dan ali dva prej? Ker nama niso nič rekli, bo pa moj prinesel posodico od doma, pa me zato zanima... Drugače pa sem se jaz odločila, da grem iskat kopijo krvnih izvidov, referenčne vrednosti poznam tak da bom vsaj tukaj imela neko orientacijo. Praviš da na UZ ne izveš, če je kaj narobe? To pa je malo nerodno, bom malo intervjuvala, hehehe, glede na to, da so sedaj začeli razmišlat, da bi bila lahko slabokrvnost vzrok težavam bom malo na to karto igrala, ker imam hematologa prej, da bom mogoeč kaj več zvedela[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Sem zdaj kar dobila nek novi zagon, se mi zdi, ko da je že ta večji del mimo, čeprav sva komaj na začetku poti, hehe. Sicer pa še vedno upam, da do avgusta rata brez pomoči... Pa še da poročam, da je moja dobra prijateljica danes dobila sinčka[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] wiiiiiii sem vesela, da bo spet en malček za cartat[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|