Anglija (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Saly -> Anglija (5.4.2012 21:05:07)

Sin obiskuje gimnazijo v Avstriji. Sedaj gredo za dva tedna v Shrewsbury, razporejeni bodo pri družinah od učenk
Adcote Girls School. S seboj bi mu rada dala nek spominek o Sloveniji, za družino pri kateri bo spal.
Ker je edini Slovenec, sem razmišljala, da bi podaril knjigo o Sloveniji v angleškem jeziku, na prvo stran pa zapisal zahvalo za gostoljublje.

Prosim, za predloge knjig ali kakšno darilo bi se vam zdelo primerno v tem primeru?

Barik@ -> RE: Anglija (5.4.2012 21:54:18)

Midva sva poslala tole knjigo (sicer ne v Anglijo) http://www.rtvslo.si/tureavanture/knjiga-za-na-pot/slovenija-skozi-oci-slovenske-americanke/213046 , pa če daš še kakšno idrijsko čipko, lectovo srce .. po moje nimaš kaj zgrešiti.

Če pa ne bi šel z letalom pa mogoče še medico, potico ... ma idej, več kot dovolj [sm=smiley36.gif]

Anonimen -> RE: Anglija (5.4.2012 21:55:26)

Extraordinary Slovenia (Tomo Jesenicnik)
Slovenia, Beauty of Europe (Joco Znidarsic)

Jaz sem enkrat nesla kolekcijo zadev iz Secoveljskih solin pa mojim gostom ni blo ravno vsec...ampak to me ne odvrne, da se kdaj ne nesem tega, ker se mi zdi lepo in uporabno darilo.

Barik@ -> RE: Anglija (5.4.2012 21:59:22)

u ja, solni cvet, pa čokolado s solnim cvetom, pa vražjo čokolado, pa bučno olje, bučnice, med ....

Saly -> RE: Anglija (6.4.2012 14:17:04)

Idrijska čipka super!

Glede knjig sem tudi že sama gledala po internetnih straneh, namen jo imam tudi prek interneta naročiti.

Ker je seveda v živo prelistat knjigo in si o njej ustvariti mnenje čisto nekaj drugega, kot prek interneta, me zanima ali je katera že osebno videla katero izmed teh knjig in bila nad njo navdušena.

Knjiga Slovenia today
Extraordinary Slovenia (Tomo Jesenicnik)
Slovenia, Beauty of Europe (Joco Znidarsic)
Finding Slovenia - Guide to Europe`s New Country

Stran: [1]