Kaj bi naredile? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Daschi -> Kaj bi naredile? (5.4.2012 19:58:39)

Tiste, ki ne želite več imeti otrok in bi nenačrtovano zanosile? Bi šle delat splav ali ne?

LuLu -> RE: Kaj bi naredile? (5.4.2012 20:03:09)

Ej, jaz pojma nimam. Zdaj, ko nisem noseča, razmišljam, da bi šla splav delati, če bi pa bila noseča, pa bi se po moje spomnila na malega micenega dojenčka, pa na dojenje, pa na vse lepe trenutke, pa na samo nosečnost...
Težka bi bila. Bi morala imeti res dober razlog za splav. Nezaželjena nosečnost mi ni dovolj.

Daschi -> RE: Kaj bi naredile? (5.4.2012 20:14:33)

Težko vprašanje je to, ja.
Jaz zase vem, da bi šla delat splav. Sploh ne bi premišljevala. Res.

josephine27 -> RE: Kaj bi naredile? (5.4.2012 20:20:32)

jaz mislim, da je to zelo težko odgovorit dokler se sam ne znajdeš v taki situaciji. sama zase pa mislim da bi 99,9% otroka obdržala. si sploh težko zamislim kakšen razlog bi mogla imet, da bi šla nardit splav.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (5.4.2012 20:21:47)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

arabela* -> RE: Kaj bi naredile? (5.4.2012 20:28:10)

IZVIRNO SPOROČILO: Daschi

Tiste, ki ne želite več imeti otrok in bi nenačrtovano zanosile? Bi šle delat splav ali ne?

ne[sm=smiley1.gif], sem proti splavu

lojtra1 -> RE: Kaj bi naredile? (5.4.2012 20:53:36)

Odvisno od situacije. Ce bi v prihodnosti dopuščala možnost da imam še kakšnega otroka potem ga nebi šla delat, če bi bila pa prepričana da nočem nobenega več, bi ga pa šla.

Ploha -> RE: Kaj bi naredile? (5.4.2012 20:59:10)

Ne.

2sneg13 -> RE: Kaj bi naredile? (5.4.2012 21:12:12)

Nikoli. Res. Ne bi zmogla. Že zdaj pri 2 otrokih vem kaj so mi delali hormoni. Neprecenljiv občutek. [sm=smiley1.gif]

mayci -> RE: Kaj bi naredile? (5.4.2012 21:21:17)

Najverjetneje ne bi šla na splav. [sm=smiley1.gif]

Najaa -> RE: Kaj bi naredile? (5.4.2012 21:27:15)

Če bi zdej zanosila, splav, ker situacija ni primerna... Pa tudi ne želim si več otrok. Ker sem imela dve rizični nosečnosti, bi morala vso nosečnost preležat pa še pol ni sigurno, da bi bilo vse ok. Tako da ne, ne bi imela otroka.

LUNA06 -> RE: Kaj bi naredile? (5.4.2012 21:34:33)

Jaz ne bi naredila splava.Je pa res lazje govorit zdaj, ko nisem v taksni situaciji.

alda -> RE: Kaj bi naredile? (6.4.2012 8:47:26)

Upam, da sploh do tega ne pride,ker zaradi zdravstvenih težav donositev sploh nebi bila možna [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Anonimen -> RE: Kaj bi naredile? (6.4.2012 10:59:34)

na to je treba pa prej mislt :)

LuLu -> RE: Kaj bi naredile? (6.4.2012 11:19:25)

IZVIRNO SPOROČILO: lott

Kaj BI, ČE Bi...
Ene se pa res ne znate igrati [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Saj samo tipkamo na forum...
Ker pa nobena zaščita ni 100%, je tudi to možno...

liliana -> RE: Kaj bi naredile? (6.4.2012 11:30:11)

Tako je.....malo cartanja, potem pa aspirin med kolena in vsaj eno tako zdržati, da bo ja ziher.....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

sakuL -> RE: Kaj bi naredile? (6.4.2012 11:44:27)

jaz sem vedno govorila, da to je pa zadnja stvar na svetu k bi jo kdajkoli naredila....
Zarečenga kruha se največ poje[sm=smiley19.gif]

kaj hočm rečt? Teško je rečt to zj, k si dejansk v taki situaciji razmišljaš velikorat popolnoma drugače. seveda je odvisno od vseh dejavnikov, ampak jaz bi svetovala, da to res ni izhod, preveč trpiš potem celo življenje...Sej živiš naprej.... Jaz grem naprej, ampak z velikim grehom,...[sm=smiley13.gif]

aprilčica07 -> RE: Kaj bi naredile? (6.4.2012 11:56:49)

Nevem. Težko odgovorim. Imam dva  otročka, in če zdaj odgovorim na hitro bi rekla, ja, šla bi delat splav. Če bi se pa zares znašla v taki situaciji pa nevem kako bi blo. Nevem, če bi zmogla...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Anonimen -> RE: Kaj bi naredile? (6.4.2012 13:29:08)

DRAGA MOJA men se je tud to zgodil da ni biu načrtovan, ja in sem ga obdržala pa sem zelo mlada če lahko tko rečem pa mi ni žal :) za nič na svetu nebi tega menjala ne nosečnosti ne poroda ter kar spada v ta paketa. pa sva bla brez stanovanja, js sm delala samo prek študenca moj ma pa minimalno plačo. NIČ NAM NE MANJKA :)

pike -> RE: Kaj bi naredile? (6.4.2012 21:12:48)

Jaz imam čudovito punčko in jo imam rada kot je sploh možno imeti rad svojega otroka. In sem v času ko je bila malce več kot leto dni nenačrtovano zanosila. Živiva pri mojih starših in imamo na voljo eno malce večjo in eno majhno sobico. Nič nam ne manjka ampak takrat sva se iz strahu odločila v 5. tednu prekinit nosečnost. Danes mi je žal!!!! In vedno razmišljam kaj pa če bi ga takrat obdržala. Zdaj bova počasi gradila in vedno bolj me žene misel, da bi imela še enega. Moram pa v podzavesti vedno mislit tudi na to, da ga mogoče ne bom mogla imeti. Včasih se v življenju odločimo kot se odločimo in je treba marsikaj potem vzeti v zakup. Marsikdo se je mogoče v življenju kdaj napak odločil. Jaz sem se takrat.

TomTaylor -> RE: Kaj bi naredile? (6.4.2012 21:26:43)

IZVIRNO SPOROČILO: Daschi

Težko vprašanje je to, ja.
Jaz zase vem, da bi šla delat splav. Sploh ne bi premišljevala. Res.

Enako. Predvsem zaradi dveh močno rizičnih nosečnosti kot posledica maternične pregrade katero so mi ugotovilu ob skorajšnjem prezgodnjem porodu v 30. tednu druge nosečnosti. Pa hormonsko nihanje, pa počutje kot bi bila na smrt bolna, pa depresija v obeh nosečnostih,....brrrrr...me kar strese, če se spomnim..... Bi imela kakšnega dojenčka še, to takoj, samo noseča pa ne bi bila nikoli več. Pa tudi porod mi je tako čudovita stvar, bi tut rodila, samo noseča ne bi želela bit. A to gre? [sm=jezicek.gif]

Če bi se nam "ponesrečilo" bi šla delat splav. Povem brez sramu.

ZARA -> RE: Kaj bi naredile? (7.4.2012 7:36:32)

IZVIRNO SPOROČILO: liliana
Tako je.....malo cartanja, potem pa aspirin med kolena in vsaj eno tako zdržati, da bo ja ziher.....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Ja, se strinjam. Ampak, včasih se pa pač naredi, da kljub tabletom in vsej možni zaščiti zanosiš, ane.

Špacka -> RE: Kaj bi naredile? (7.4.2012 8:47:55)

Lani sem nenačrtovano zanosila in moja prva misel je bila splav, vendar ko je začetni šok minil, sem se kar nekako sprijaznila, da bom imela še enega otroka, potem pa sem doživela drugi šok, ker je bila nosečnost izvenmaternična...in priznam po več kot letu dni me še vedno stisne, ko se spomnem na to. Tko da, da se mi to še enkrat zgodi, bi trenutno obdržala otroka, ker nam nič ne manjka, edino kar naju j.e.b.e. je najina starost[sm=smiley36.gif]

Stran: [1]