Menstruacija (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje

Sporočilo

hmm... -> Menstruacija (4.4.2012 23:06:22)

Dober večer.

Imam vprašanje glede menstruacije in upam, da mi bo katera znala pomagat.
V noči iz nedelje na ponedeljek sem dobila menstruacijo ki še ni bila močna, ter posledično močne krče (imam jih ob vsaki M)
V torek se je menstruacija okrepila, bila je močna, imela sem tudi krče. Vzela sem nalgesin saj sem bila s prijateljico zmenjena, da greva kolesarit. Posledično sem si tudi vstavila tampon, ki sem ga po 4 urah vzela ven.
Moja M vedno traja 6 dni, torej do sobote.

Problem pa je ta, da odkar sem včeraj vzela tampon iz nožnce, menstruacije več ni. Ni niti sledu krvi. Potem sem si spet dala vložek.
Drugače jem kontracepcijske tabletke, vendar se mi še nikoli ni zgodilo kaj takšnega.
Vedno sem imela normalno menstruacijo naprej, zdaj pa je ni.

Ali mislite, da je kaj narobe? Mogoče delam paniko, vendar se mi zdi čudno. Bom pa jutri poklicala svojo gin.

Hvala za odgovore in lahko noč.

pebs -> RE: Menstruacija (5.4.2012 11:31:32)

IZVIRNO SPOROČILO: hmm...

Dober večer.

Imam vprašanje glede menstruacije in upam, da mi bo katera znala pomagat.
V noči iz nedelje na ponedeljek sem dobila menstruacijo ki še ni bila močna, ter posledično močne krče (imam jih ob vsaki M)
V torek se je menstruacija okrepila, bila je močna, imela sem tudi krče. Vzela sem nalgesin saj sem bila s prijateljico zmenjena, da greva kolesarit. Posledično sem si tudi vstavila tampon, ki sem ga po 4 urah vzela ven.
Moja M vedno traja 6 dni, torej do sobote.

Problem pa je ta, da odkar sem včeraj vzela tampon iz nožnce, menstruacije več ni. Ni niti sledu krvi. Potem sem si spet dala vložek.
Drugače jem kontracepcijske tabletke, vendar se mi še nikoli ni zgodilo kaj takšnega.
Vedno sem imela normalno menstruacijo naprej, zdaj pa je ni.

Ali mislite, da je kaj narobe? Mogoče delam paniko, vendar se mi zdi čudno. Bom pa jutri poklicala svojo gin.

Hvala za odgovore in lahko noč.

Jest mislm,da sploh ni razlog za skrb. Jest odkar jem tabletke,se mi je menstruacija iz petih dni skrajšala na 3 dni. Sej če pomisliš,da tampon vstaviš lokalno in popivna vso tiso kri, res rabi par ur,da se jo spet tolk nabere,da je vidno na vložku.

Cassiopeia -> RE: Menstruacija (5.4.2012 19:59:17)

Meni tampon vedno zaustavi menstruacijo, zato se teh poslužujem čim manj.

diana 28 -> RE: Menstruacija (5.4.2012 21:03:17)

Enako se je zgodilo tudi meni. Ko sem uporabila tampon se mi je menstruacija skrajšala oz je skoraj ni bilo več [sm=zmeden.gif] Tudi mene je začudila ta stvar.

Stran: [1]