Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Podaljšanje porodniške?! 31.8.2012 8:28:08
|
|
|
|
petrusk
|
Super info! Hvala :)
|
|
|
|
RE: Podaljšanje porodniške?! 31.8.2012 15:56:00
|
|
|
|
Pigy
|
na odločbi piše da je možna pritožba v 15 dneh. A to majo csd-ji različno? Men v službo ni treba blo javit, so jim iz csd poslali odločbo (priporočeno, da imam podaljšano in do kdaj). Pa o kakem obrazcu vi to? Na csd sem na enem papirju, ki mi ga je uslužbenka tam dala morala izpolnit: ime in priimek, naslov, trr številko, ime otroka in podpis na drugi strani. Aha, kako vem, na csd sm uprašala če rabim javit na podjetje so rekli da ne, bojo oni. In isti dan ko sem jaz prejela odločbo je podjetje tudi (sem zaposlena pri partnerju).
< Sporočilo je popravil Pigy -- 31.8.2012 15:59:05 >
|
|
|
|
RE: Podaljšanje porodniške?! 31.8.2012 17:23:16
|
|
|
|
pikomiko
|
V LJ je treba en obrazec starš drugi služba, predeno vložiš. Če se pa razlikuje od CSD-ja pa ne vem. O podaljšanju pa potem CSD obvesti delodajalca.
|
|
|
|
RE: Podaljšanje porodniške?! 31.8.2012 19:23:42
|
|
|
|
Pigy
|
jaz sem oddajala na Csd Bežigrad, kok se razlikujejo, zakaj pa to? svašta
|
|
|
|
RE: Podaljšanje porodniške?! 31.8.2012 23:25:02
|
|
|
|
camino79
|
Mislila sem, če se otrok ob GH pri 11 mesecih še vedno veliko in redno doji. Mi je žal, če je vprašanje zvenelo tako neumno.LP
|
|
|
|
RE: Podaljšanje porodniške?! 1.9.2012 0:40:04
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: camino79 Mislila sem, če se otrok ob GH pri 11 mesecih še vedno veliko in redno doji. Mi je žal, če je vprašanje zvenelo tako neumno.LP Ga bo treba počasi navaditi na kaj drugega. Imaš pa po zakonu możnost oz. pravico, do (8urni delovnik) odmora za dojenje med delovnim časom,ki traja najmanj eno uro dnevno. Lahko ti ga pa v slużbo prinesejo.
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 1.9.2012 0:46:18 >
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?