ovulacijski test (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anonimen -> ovulacijski test (3.4.2012 14:51:08)

Mogoče katera ve...delam teste ovulacije prvič...par dni zapored se je pokazala rahla črta zraven kontrolne...naslednji dan testiranja pa sta bili obe zelo izraziti....in po tem dnevu zopet vidna vendar ne tako izrazita. Sedaj me pa zanima kdaj je potem fajn seksat, da bo mogoče le prijelo.

1. seks zvečer (test je bil narejen vedno popoldne) na dan ko sta obe črti močno vidni?
2. naslednji dan, ko je ena črta rahlo vidna.

V navodilih piše, da ko se pokažete obe močni črti oz. ena bolj od druge pride do ovulacije šele v roku 36 ur. Torej po tej logiki naslednji dan, ko je že vidna bolj rahla črta.

Ali se motim?

Je bilo pri kateri podobno, kdaj je fajn?

Spranka -> RE: ovulacijski test (5.4.2012 18:31:09)

jaz sem jih isto uporabljala ker sem mela zlo dolge in neredne cikluse. Najbolje je sexati vsak dan 3 dni ko se pojavi črtica. Čeprav vem da je malo čudno vsaj jaz sem imela občudek da sexam na ukaz :) ker mi pač res ni vsak dan do tega :) Ko je bil rahla je bilo 48h do ovulacije torej ko sta bile enake je bilo 24h priblizno no vsaj pri meni je bilo tako in potem ko se sprosti jajcece je najbolje sexati 10 ur po tem. Jaz sem imela ovulacijo vedno zjutraj in sva nato svečer sexala in sedaj pričakujemo novega člana :)

Stran: [1]