astrid1 -> RE: neprestani izcedki (3.4.2012 17:20:54)
|
Tudi jaz imam težave z izcedki. Jutri bom noseča celih deset tednov. Po malem krvavim že od 6. tedna, dvakrat pa se mi je ulilo kar precej sveže krvi. Nazadnje v soboto. Krvavitev se je ustavila, vendar se rjavo rozasto ves čas nadaljuje in ne preneha. Vsak dan je zjutraj roza izcedek, do večera pa rjav. Zaradi tega sem ves čas v strahu, slabo spim, vsako uro preverjam, če kaj več krvavim.... Zdravnik v bolnišnici je rekel, da krvavim iz materničnega vratu, moja ginekologinja pa da iz maternice. V glavnem pa vsi pravijo da je tako, ker sem stara (37 let). Po resnici povedano, tega sem že res sita. Sem na bolniški od pozitivnega nosečniškega testa, ker se slabo počutim sem že več kot en mesec dobesedno zaprta v stanovanje... Kakšen dan res vidim vse črno, potem pa se skušam zamotiti in se veseliti. Vsaj za nekaj časa se mi uspe prepričati, da bo vse v redu in da bova dobila dojenčka, na katerega sva zelo dolgo čakala. Marsikaj sva dala skozi v Ljubljani na kliniki za neplodnost, zdaj pa se moram prepričevati, da se veselim, ker me je res zelo zelo strah.
|
|
|
|