ROXY_ -> Pomoč prosim (2.4.2012 12:25:01)
|
Punce, sicer me nekaj časa ni bilo me vami, rabim pa vašo pomoč... V sredo dva dni pred [sm=hudicek1.gif]delam test FIRST SIGN, v trenutku pokaže [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif], močni črtici...Vsa vesela, evforična, navdušena.....SREČNAAAAAAA.. potem pa si rečem v petek, za vsak slučaj naredim še en test, da bom ja 100% da je to to..in rezultat - negativen ?????? NIč vidno, niti drobne tanke črtice ni blo....Vsa zmedena letim v lekarno po CB, nardim test, spet nič....sicer je na CB po nekaj urah postala vidna ta druga črtica, ampak, ne vem, če je to glih tapravi rezultat...[sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Zdej pa resnično ne vem, a je bil bil first sign lažen al kaj??? [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]..Znake imam, ampak sem vedno bolj v dvomih če ni vse skupaj psiha?? sej veste, slabo počutje glavobol me daje že skoraj 10dni, občutiljiva prsa, okus po železu, povišna temperatura..Danes je pon, M ni od nikoder... nasvet iz vaše strani, katera podobne izkušnje? Hvala....
|
|
|
|