vitamin B12 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

TamaraJ -> vitamin B12 (1.4.2012 22:54:25)

Pozdravljene,

Ravnokar sem prebrala členek v reviji Misteriji, april 2012, ki razlaga kaj vse povzroča pomanjkanje vitamina B12. Pomanjkanje tega vitamina poleg drugih resnih zapletov lahko povzroča tudi neplodnost pri obeh spolih in tudi večkratno izgubo ploda. Lahko preprečuje ovulacijo ali pa pozneje normalno delitev oplojenega jajčeca. Prav tako lahko spremembe na maternični sluznici preprečujejo uspešno ugnezdenje jajčeca. Pri moških pomanjkanje tega vitamina vpliva na premajhno število semenčic...

Jaz sicer na srečo nisem imela problemov z zanositvijo, poznam pa kar nekaj parov, ki so se s tem problemom srečali.

Preberite si ta členek in morda bo komu od vas pomagal. Objavljeno je tudi, kako preveriti pomanjkanje vitamina B12 in kako to odpraviti.

Želim vam vsem, ki srčno upate, da kmalu stisnete k sebi neprecenljiv zaklad življenja.

TamaraJ -> RE: vitamin B12 (8.4.2012 20:53:20)

Žal sem naletela tudi na to informacijo... Ja, treba bo iskati vire, kako ga naravno pridobiti v telo...

http://www.greenmedinfo.com/blog/99-vitamin-b12-market-contains-cyanide

*Junona* -> RE: vitamin B12 (8.4.2012 21:43:05)

Se strinjam s Tamaro. Če bi katera želela B12 organskega izvora, me naj kontakira.

Lp.

Stran: [1]