rdeč luli? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

fani -> rdeč luli? (3.9.2005 13:10:23)

Ojla punce! A katera mogoče ve, kako odpraviti rdečino po "jajčkah" in pikice po luliju mojemu 11 in pol mesečnemu falotku?? Pediatrinja je rekla, da so to glivice in mi je predpisala kremico Lamisil, vendar ne pomaga. Hvala za nasvet. Cartajte svoje pikice in pikece, čas takoooo hitro beži....pa,pa.

sa -> rdeč luli? (3.9.2005 13:45:43)

Hmmmmmmmmmmmmmm,moj je tudi imel rdecino po jajckah pa sem mu kar z riboderminom mazala in je zginlo.Upam da sem kaj pomagala inda mu cimprej zgine ta rdeca nadloga

Anonimen -> rdeč luli? (3.9.2005 13:58:11)

Ja kot sa...umij samo z vodo,dobro posuši pusti nekaj časa da se zrači,pol pa namaži z ribjo mastjo ali hladilnim mazilom...pa večkrat previjaj tako da bo obolelo mesto čim manj na vlažnem.

fani -> rdeč luli? (3.9.2005 15:34:22)

Bom poizkusila.   H V A L A

Annny -> rdeč luli? (3.9.2005 15:41:08)

CANESTEN gotovo pomaga..nekajkrat na dan namaži!!!! Dobiš ga v lekarni brez recepta!!

dix -> rdeč luli? (3.9.2005 18:03:28)

Tudi mi uporabljamo canesten in izredno hitro pomaga. Če ti ni odveč sprehod do zdravnika lahko tam dobiš celo recept in prišparaš 700 SIT.

fani -> rdeč luli? (3.9.2005 21:20:29)

Sem Canesten že tudi probala, pa ni izginilo, se mi zdi, da je bilo še bolj rdeče pa sem nehala. Hvala bogu, da imam 23.9. sistematski pregled, pa bomo videli kaj je to...Zdravnikov, pa saj veste, če ni nič narobe, se raje izognemo, da še kaj zraven ne dobimo. Punce,zlate ste,vseeno hvala!Noč

Stran: [1]