KOPANJE - problem (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

wewerička -> KOPANJE - problem (30.3.2012 12:11:27)

Živjo drage mamice, nisem zasledila nikjer te teme, ali pa sem res slepa ....

IMAM velik problem,

imam sinka- star je skoraj 6 mesecev, in imamo strašne probleme pri kopanje. Sploh ne sme čutit vode itd. pa prej se skos rad kopal, in čofotal, sedaj pa en 10 dni prava muka, ko ga posedem v banco, se že prej začne tresit, srček mu razbija kot da je ne vem kaj [sm=zmeden.gif] potem pa jok in dretje, in ni se ustrašil pa tudi plašli ga nismo z vodo nikol, če rokice not namoči mu je fajn, ko pa se vsede KONEC IGRE...

probala sm ga zvabit z igračami, pa da sem se sama igrala z rokicam v vodici, to je še šlo, da je on rokico not namaku pa ploskal po njej, da bi se pa vsedel pa obup...misnli smo se it tut kopat, ker je bil prej tko rad v vodi, ampak po pravic povedano več ne vem kaj naj naredim...

brala sem da se to dogaja potem ko so otroci starejši od 15 mes. dalje,... :/ prosim za nasvet mamice, res...ker da ga skos s krpico umivam, pa tut ne gre nikamor :( ne vem kaj sem naredila narobe v tistem tednu da bi se lahko tako hitro to spremenilo :(

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (30.3.2012 12:37:07)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

zaspancek1 -> RE: KOPANJE - problem (30.3.2012 12:42:32)

Sicer ne vem, zakaj je pri vas tako (mogoče je bila voda prevroča, mogoče se je česa ustrašil [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image],..),  čisto praktična rešitev bi bila tuširanje. Mi smo naša dva pri 6. mesecih že tuširali (v začetko skupaj z očijem ali mano), kasneje pa sam (lahko pa tudi v tistem stolčku za kopanje).

Najin_pikec -> RE: KOPANJE - problem (30.3.2012 13:26:36)

Jaz bi tudi na tvojem mestu probala s tuširanjem, ali pa mogoče če imate veliko kad, da greš ti ali partner skupaj z njim v banjo. Mah majo teli [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] svoje fore... Nekaj časa je ena stvar zakon, potem pa te iste stvari ne prenese več (tko je bilo pri nas npr. pri vožnji z avtom).

wewerička -> RE: KOPANJE - problem (30.3.2012 14:40:27)

hvala za nasvete.....

upam da bo res tole minilo...v vodi imam vedno toplomer, pa dokler ni 36 stopinj voda ga ne dam notr....tak da menda ni bla prevroča voda [sm=smiley13.gif] to se je začelo par dni pred tretjim cepljenjem, in prej sm ga dva dni omivala s krpico, kar dela vsaka mamica, in ni nč jokal al pa kaj podobnega, kopala pa ga nisem, ker pač živimo v bloku, in ni bilo dovolj toplo v sobi, ker niso kurili [sm=smiley13.gif] tako da sem potem na tak način umila....ah ja...bomo še probali, pa vsak dan bomo se samo igrali najprej v vodici, pol pa mogoče ga mine...vam javim kako bo šlo ;) hvala punce, ;)

nusi -> RE: KOPANJE - problem (31.3.2012 12:36:17)

tut mi smo imeli to fazo, pa je kr dolgo trajala, na žalost se naš niti tuširati ni hotel, tko da je bla res kriza. Po parih mesecih se je spet umiril in smo ga lahko kopali - en čas samo z dudo v ustih... ma skratka te tamali imajo 1000 fint [sm=smiley29.gif]

2sneg13 -> RE: KOPANJE - problem (31.3.2012 13:12:19)

Jaz se pa ne zanašam na termometre, ker moja drugorojenka je ene take sorte, ki ji je hitro vroče.Prvo me je čakalo da zamenjam vse preveč tople cunjce, ves pliš stran, vso volno....zdaj imamo striktno samo tanki bombaž. Pri kopanjuje pa tudi ona velikokrat protestirala, potem sem ji dala pa manj toplo vodo je pa tolk uživala.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Pa obvezno ne sme it v banjico lačna, mora imet poln želodček.

Stran: [1]