wewerička -> KOPANJE - problem (30.3.2012 12:11:27)
|
Živjo drage mamice, nisem zasledila nikjer te teme, ali pa sem res slepa .... IMAM velik problem, imam sinka- star je skoraj 6 mesecev, in imamo strašne probleme pri kopanje. Sploh ne sme čutit vode itd. pa prej se skos rad kopal, in čofotal, sedaj pa en 10 dni prava muka, ko ga posedem v banco, se že prej začne tresit, srček mu razbija kot da je ne vem kaj [sm=zmeden.gif] potem pa jok in dretje, in ni se ustrašil pa tudi plašli ga nismo z vodo nikol, če rokice not namoči mu je fajn, ko pa se vsede KONEC IGRE... probala sm ga zvabit z igračami, pa da sem se sama igrala z rokicam v vodici, to je še šlo, da je on rokico not namaku pa ploskal po njej, da bi se pa vsedel pa obup...misnli smo se it tut kopat, ker je bil prej tko rad v vodi, ampak po pravic povedano več ne vem kaj naj naredim... brala sem da se to dogaja potem ko so otroci starejši od 15 mes. dalje,... :/ prosim za nasvet mamice, res...ker da ga skos s krpico umivam, pa tut ne gre nikamor :( ne vem kaj sem naredila narobe v tistem tednu da bi se lahko tako hitro to spremenilo :(
|
|
|
|