Parkiranje na Brniku (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

katipi -> Parkiranje na Brniku (29.3.2012 21:57:03)

Naslednji teden z [sm=love.gif] odpotujeva za pet dni, zdaj pa ne vem, kaj in kako z avtom. Vem, da ga lahko pustiva na letališču, samo se mi zdi 10 € na dan kar precej. Ve katera za kakšno drugo možnost parkiranja?
Zanima me tudi, kako vozijo avtobusi do Brnika iz Lj.
Vem, da je to bolj malo verjetno, ampak gre mogoče kakšen bus direkt iz Novega mesta do Brnika? [sm=smiley1.gif]

Spark -> RE: Parkiranje na Brniku (29.3.2012 22:09:14)

Predvidevam, da bosta porabila več kot 50€ če se pripeljeta s taksijem, avtobusom,... Tako pa se bosta vsedla v svoj avto in gasa domov.

Nika v službi -> RE: Parkiranje na Brniku (30.3.2012 6:59:29)

Taxi Lj - Brnik je v takem primeru najboljša opcija, ampak tukaj je v igri NM. Če imaš morda koga v LJ, kjer bi lahko pustila avto... ali pa da vaju kdo zapelje... pa saj NM - LJ oz. Brnik ni neka huda destinacija. A nimata nobenih kolegov, staršev, prijateljev, znancev, ki bi vama naredili to uslugo?! Jaz sem prijatelje že vozila do Dunaja, Benetk,... pa da vaju nekdo ne bi do Brnika! Preverita, če še nista!

Anonimen -> RE: Parkiranje na Brniku (30.3.2012 7:29:47)

Ammm ... vem da je moj sošolec med počitnicami preko študenta vozil mini bus na relaciji Brnik-LJ-Brnik ... pokliči na Brnik in vprašaj za to opcijo. Sem pa sigurna da obstaja redna linija LJ-Brnik.

Nika v službi -> RE: Parkiranje na Brniku (30.3.2012 9:17:17)

Nekaj odgovorov dobiš, če pregledaš spletno stran Aerodroma, tam so bus povezave navedene, seveda pa ne na relaciji NM - Brnik. Kot rečeno, od LJ do Brnika je mala malica, če imaš urejen transfer iz NM do LJ.

katipi -> RE: Parkiranje na Brniku (30.3.2012 12:21:54)

Hvala, punce! Sva se dogovorila, da bova kar pustila avto na letališkem parkirišču in plačala 40€. Ni poceni, ampak, Spark, imaš prav, tako je še najbolj udobno. Seveda imava koga, ki bi naju lahko peljal, ampak ne bi hotela nikogar posebej obremenjevati s tem, tako da bova šla kar sama tja in nazaj.[sm=smiley1.gif]

Stran: [1]