ronja -> RE: koliko se pogovarjate? (30.3.2012 12:56:46)
|
zakaj te pa to zanima? [sm=smiley36.gif] Faca mali! Oprosti, saj vem, da tebi ni smešno, samo tako za prebrat, pa je;). Mojidve sta čveki, sploh tavelika (le po kom mata to?[sm=smiley36.gif])! Pri nas se včasih trudiva, da bi se MANJ pogovrajali, ker to bitje res nikoli ne utihne[sm=jezicek.gif]. Nama gre pa že čez ušesa, kaj se je dogjalo (ne samo v vrtcu, ona nama pove tudi vse, kar smo skup počeli, itd, hehe;)... Zdaj sta že dobra 2 meseca iz vrtca, pa še vedno poslušam, kako ena sovrtčanka pleza po stolih, drugi prijateljček pa se skije vzgojiteljici... [sm=smiley36.gif] Saj mi je všeč, da sem na tekočem[sm=smiley36.gif], samo včasih bi se tudi midva z lubijem kaj zmenila;). Edino, da jo ena punca brca in ščipa dolgo ni povedala in si je vidno oddahnila, ko je končno prišla z besedo na dan, je pa bilo to ravno potem, ko je menjala skupino in se je malo bala, se mi zdi... Ko je videla, da sta vzg. lepo reagirali, je bilo ap vse ok. Je pa res, da če že vprašam, navadno ne vprašam: in kaj ste počeli v vrtcu, ampak bolj podrobno: a ste šli danes kaj ven (če je lepo vreme)? Katero temo pa imate zdaj (če se mi zdi, da ju zanima, kar delajo)? A je bilo kaj dobrega za kosilo (če dobro diši;) ipd... Včasih se pa po mojem vsakemu ne da razlagat, kako je bilo. Kakšen dan se kaj takega zgodi, da bi rad vsem povedal, drugič pa bi rad samo domov... Če punci ne začneta sami pripovedovat ali ne kažeta zanimanje za pogovor o vrtcu, meni to niti ne manjka - če bi bilo kaj narobe, bi že onidve ali vzg. povedali, če je pa vse ok, potem pa itak navadno začnemo planirat, kaj bomo počeli popoldne... Se mi zdi, da imajo malo faze, malo so pa tudi otroci različni. lilijana, glede razdelanosti svetov - se mi zdi, da je tudi dosti odraslih takih, saj veš: služba je služba, družba pa družba... Sama sicer nimam tako ločeno, samo vem, da je dosti ljudi, ki jim pa ta sistem sede. Haha, ajataja, potem nismo edini[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|