Severa -> Neredna menstruacija in zanositev (28.3.2012 21:17:43)
|
Pozdravljene! Ne vem več kam naj se obrnem po dober nasvet oz. odgovor, zato se obračam na vas punce v upanju, da bi mi katera znala pomagati. Stara sem 26 let, s partnerejem dobre 4 mesece načrtujeva najinega prvega člana. Pred tem sem imela kontracepcijske tablete, jih prenehala, 3 mesece počakala in nato začela na načrtovanju. Problem je sledeči: Takoj po prenehaju KT sem imela menstrucijo vsak mesec, dokaj redno (2-3 dni zamude), zdaj pa je ni in ni od nikoder. Zadnji ciklus sem imela 31.1., trajalo je 3 dni, in do danes še vedno ne duha ne sluha o M. Naredila sem tri teste, vsi negativno, med tem časom nisem nič več pod stresom, kod običajno, nisem spemenila prehrane, kakorkoli ni nobenega konkretnega razloga, da M ni! Poklicala sem svojo ginekologinjo (in to 3x), vendar me vztrajno zavrača, da je o nekaj čisto normalega in naj se zglasim pri njej, ko menstruacije ne bo pol leta. Sama osebno mislim, da v času, ko načrtuješ otroka, to ni nekaj normalnega, saj zaboga nismo 15-letnice, ki se jim ciklus šele dobro ureja. Prosim vas za vaša mnenja ...
|
|
|
|