zaspančka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LoCa jaz sem bila včeraj na detajlnem pregledu in sem seveda primerna za operacijo.pa špela grošelj je bla lih takrat tam, naposegu nisem pa glih vsega razumela (moja hrvaščina je bolj boga): se pravi na petek imaš op., potem v soboto imaš prvo kontrolo, kaj pa potem? saKuL, ti omenjaš nek plačljiv pregled po treh mesecih? koliko to pride? sem mislila, da so ti pregledi, ki sledijo op., že šteti v ceno. a recept za kapljice ti napišejo oni, dvigneš pa ga normalno v naši lekarni?V petek imaš operacijo, v soboto prvi pregled, en teden po operaciji 2. pregled in čez en mesec še 3. pregled. Ti trije so všteti v ceno. Nadaljnji pregledi so plačljivi (mislim, da 140 kun = 20 EUR). zanima me tudi, kako ste rešile problem fizičnih naporov...a prou nič niste delale en mesec po op., al so to mišljeni samo res hudi napori? moram glede na to malo skalkulirati, kdaj naj izberem datum, mi gre kar na knap, ker imam hude plane za poletje in od oktobra dalje moram biti ttoalno ready - izbrati si moram mesec, ki ga bom žrtvovala. Glede fizičnih naporov je tako, da nisem telovadila, tekla, sem pa normalno opravljala gospodinjska opravila, dvigovala sina (15 kg) itd. pa še to. preden se ti vid stabilizira in postane prou oster, kako meglen je? tako da lahko funkcioniraš brez očal? kaj pa vožnja z avtom? a pol ste si naredile na novo vozniško (z neskončno veljavnostjo? ). in če dioptrija ni popolnoma odpravljena, so težave pri nošnji leč? Jaz sem imela že kar hitro po operaciji oster vid, v bistvu že v petek zvečer. In od takrat ne uporabljam očal ali leč. Avto sem vozila po 3 dneh, vozniško imam pa kar staro, itak so zdaj te ta nove kot osebne, da jih moraš po 10 letih zamenjat. tolko vprašanj, pa sem tam kr zmrznila, nisem vedla kaj vprašat Upam, da sem ti odgovorila. Če te še kaj zanima, vprašaj.