zaspančka -> RE: laserska odstranitev deoptrije (16.4.2012 7:42:21)
|
Od zdaj naprej je petek, 13. moj srečni dan. [sm=smiley36.gif] Tukaj je moje poročilo: V četrtek popoldne sem imela predoperativni pregled. Trajalo je dobro uro in pol, oči ti pregledajo v nulo, po moje sem bila na ene desetih različnih aparatih za pregled očesa pa še eni 3 dohtarji so me dali čez.Ker sem bila primeren kandidat, smo se dogovorili za poseg za v petek dopoldne. V petek sem prišla tja, še enkrat so me na kratko pregledali, dali so mi apaurin in ibuprofen, potem sem dobili kapljice anestetika in jodove kapljice. Nato je sledil poseg. Vse skupaj je trajalo okrog 10 minut, mogoče še malo manj. Poseg ni nič posebnega, neprijeten je samo en del, ko ti zmanjka svetlobe za 10 sekund, takrat je mene tudi malo zabolelo, drugače pa je bilo neboleče. Po posegu dobiš navodilo za okrevanje in greš domov. Jaz sem nato cel petek prespala, saj sem bila kar "boga". Ni me toliko bolelo, bolj je bil problem, ker nikakor nisem mogla odpret oči, pa še zaradi apaurina in ibuprofena si malo matast, zato ti itak paše spat. Okrog 6 popoldne sem se zbudila, da sem šla nekaj pojest in takrat se mi je svet razjasnil. Vse sem videla čisto in jasno.[sm=bravo.gif] Vseeno sem šla po večerji nazaj počivat in sem v bistvu spala do jutra. V soboto zjutraj sem imela pregled - vizito na kliniki. Ugotovitev je bila, da imam 100% vid, kar je kar malo nepričakovano za prvo jutro po posegu. [sm=bravo.gif] Ta teden me čaka še ne pregled in mislim, da nato še eden v roku enega meseca. Povzetek je: nikoli mi ne bo žal, da sem se odločila zato. Priporočam vsem!!!! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|