poceni let v London (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

sakuL -> poceni let v London (28.3.2012 10:22:07)

Nekja časa vem da so bili preko adrie organizirani zelo poceni leti (enodnevne povratne karte) za London.... Je to še aktulano?

Hvala.

Nika v službi -> RE: poceni let v London (28.3.2012 12:36:16)

Za Adrio ne vem, vendar dobiš ugodne cene preko Ryanaira ali Easyjeta. Malce pogledaj odhode iz bližnjih letališč - Celovec, Rijeka, ZG, mogoče tudi Trst... Nazadnje sem gledala Ryanair iz Celovca med prvomajskimi in bi prišla skozi z okoli 60€ na karto (obe smeri)....

Kliki -> RE: poceni let v London (28.3.2012 14:06:56)

adria je nekaj ukinjala. Najlažje je če pokličeš pa prašaš.

Matkurja -> RE: poceni let v London (29.3.2012 12:58:58)

Zadnjič je bil na kolektivi povratni let v London z Adrijo 40€.

Teyla -> RE: poceni let v London (29.3.2012 13:14:15)

Ponudba s kolektivo je bila od konca aprila. Vprašanje kdaj bi hotla iti na potovanje. V višku sezone boš težko kaj dobila. Drugače pa ta akcija pri adrii še obstaja, le da je treba bit prilagodljiv glede datumov. KOlikor semsama gledala konec septembra bi me prišlo ceneje z adrio, ker je priteh nizkocenovnikih treba upoštevat še prtljago, ki je okoli 20€, 30€ na kos, če ne več, pri adrii je že upoštevana.Je pa treba bit zelo prilagodljiv glede datumov, cenejše karte s namreč tiste, ki so med zadnjimi sedeži. Pri ryanairu/easyjetu je pa običajno situcaija drugačna. Pa še olimpijske so letos. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

sakuL -> RE: poceni let v London (30.3.2012 8:47:12)

¸ja matkurja: se dobila info, pa so bli v parih minutah razprodani[sm=zmeden.gif]

ja bom mogla kar poklicat, se mi nekak ne splača it iz celovca ali iz kje tako dalec... [sm=zmeden.gif]

sakuL -> RE: poceni let v London (30.3.2012 8:48:36)

teyla: mišljeno je bilo mamici podariti oz. z njo iz pogledat njenega partnerja, ker ga 2 meseca ne bo v slo, pa sem ji mislila, tako za eno tako darilo, urediti povratno karto, da ga greva malce pogledat[sm=bravo.gif]

Stran: [1]