amii -> RE: iščem interesenta (28.3.2012 14:08:05)
|
Želim objasniti mojo objavo. Dobila sem namreč sporočilo, da je oglas neresen,...... Ne morem pisati na svetovni splet za katero dejavnost gre, katera podjetja stojijo za tem, saj nisem neumna da bom razlagala širši množici kje je možno dobiti delo in kje leži denar. Za to, da dobi moje podjetje delo, potrebujem ljudi, ki bi mi pri tem pomagali, posledično se bo podpisala pogodba, da ko bo delo pridobljeno, da bodo ti ljudje dobili pri meni zaposlitev, saj bom takrat dejansko potrebovala zaposlene. Zakonske določbe tako zahtevajo in ker ne poznam nikogar ki bi imel takšno izobrazbo, ne morem naprej s pridobitvijo dovoljenj. Če je to res tako "nehigienični oglas", potem pa res ne vem kako si večina ljudi predstavlja, da se v današnjih časih dobi delo. Ali res večina ljudi verjame v to, da se napiše par prošenj preko Zavoda za zaposlovanje in da jih čaka dobro plačana, varna zaposlitev? Dajte no...........[sm=zmeden.gif] Na enem forumu so celo moj oglas izbrisali. Sem se povezala z njihovo urednico, saj ne morem verjeti, da so to dejansko storili. Zdaj pa prosim za vaša mnenja glede mojega oglasa. V kolikor boste mnenja da zavajam ljudi, ga bom izbrisala
|
|
|
|