mojcaziga -> RE: prosim za izkušnje, mnenja.... - rak v družini (28.10.2014 14:38:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ganes IZVIRNO SPOROČILO: divna Pozdravljene/i! Ker vem, da vas je na forumu dosti in ker je rak praktično že kronična bolezen, sklepam, da vas je kar nekaj s to ali podobno izkušnjo. Tašči so lani na maternici odkrili raka, ji operativno vse odstranili, sledila je kemoterapija in obsevanje. Po pol leta bi naj sledila prva kontrola. No, v tem času jo je strašno začelo boleti v hrbtu, na OI so jo poslali domov, njen zdravnik ji je dal antibiotike, ker niso pomagali in so vmes ugotovili, da ima žolčne kamne so ji odstranili žolčnik. Nič ni pomagalo, dokler ni šla k ortopedu na lastno pest, sledila je MR in diagnoza: zasevki v hrbtenici in rebrih. Kaj sledi? Odločitev bodo sprejeli v petek na konziliju, ampak minute tečejo kot dnevi. Saj od vas pravzaprav ne pričakujem, da bi mi povedali kaj sledi, ker je le-to v domeni zdravnikov in njene ekipe ter njenega individualnega stanja. Zanima me kakšne so vaše izkušnje v zvezi s stanjem bolnika z metastazami in drugim, ponovnim zdravljenjem raka, kakšna je sploh življ. doba, ko že enkrat rak napreduje...... Hvala za vsako napisano besedo. lp Pozdravljena toplo vam preporočam da začne vaša tašča jemljat Phytodynamic. V sloveniji ima 6 primere z rakom katere so zmagali rak. Phytodynamic je novost in deluje na frekfrencije celice. Lahko mi pošljete email na angel.angel714273@gmail.com če vas kaj zanima vam dam informacijo. Sicer nisem divna, ampak vem, da je njena tašča umrla dobre pol leta po odprtju te teme. lp
|
|
|
|