Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: strah pred drugim porodom 9.4.2012 11:33:08
|
|
|
|
darchy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica Po mojih izkušnjah se lahko po prvem CR s svojim G posvetuješ, da se tudi v drugo opravi CR. V materinski šoli so nam tudi rekli, da je po prvem CR ponavadi tudi v drugo CR, napovedan CR, kjer imaš točno določen datum. Jaz sem v drugo želela naravno roditi, vendar mi je sam G svetoval, da naredimo CR in sedaj odptevamo dneve do datuma, ki smo ga dobili iz P. A to velja v vseh porodnišnicah da ti v drugo CR "pripada" če si ga enkrat že imela? Jst sem v prvo rodila s CR, ker se mi mala ni spustila v porodni kanal (očitno je bila prevelika zame), pa sem se ornk namatrala. Po kakih 7 urah mučenja, ko sem bila že čist odprta in me je vse dol tiščalo, so mi povedali, da bo potreben CR, zdaj v drugo se pa res ne želim še enkrat matrat, ker se bojim, da se bo zgodba ponovila. Bi pa rada spet rodila v LJ.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?