Zlatko Čordič/reper Zlatko- kaj se dogaja z njim? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

MioBambino -> Zlatko Čordič/reper Zlatko- kaj se dogaja z njim? (25.3.2012 18:58:45)

Zlatko Čordič(reper Zlatko)- včeraj sem ga gledala v neki stari oddaji- deloval mi je, kod da je pod vplivom kakšnih substanc?! Kaj se dogaja z njim? Je on čisto vredu? Zelo "čuden" način komunikacije ima. Njegova glasba mi je načeloma všeč, njegova komunikacija pa mi ni jasna.

In še to- dobil je otroka, ga pokazal, ženo pa skriva pred mediji- ni to čudno? Mediji dandanes izvohajo vse, tega pa še niso. Kaj stoji za tem?

No, ena tema za nedeljski čvek.[sm=smiley1.gif]

Da vidimo, če kdo ve več, kot jaz.[sm=smiley1.gif]

ZARA -> RE: Zlatko Čordič/reper Zlatko- kaj se dogaja z njim? (25.3.2012 19:58:48)

Nič ne vem. Vem, da je njegovi hčeri (Ni'ja Nur) v prevodu ime Rešena Svetloba Čordić. Saj, če po bošnjaško poveš sploh ne zveni slabo.

krtek 1 -> RE: Zlatko Čordič/reper Zlatko- kaj se dogaja z njim? (25.3.2012 20:50:48)

IZVIRNO SPOROČILO: MioBambino

Zlatko Čordič(reper Zlatko)- včeraj sem ga gledala v neki stari oddaji- deloval mi je, kod da je pod vplivom kakšnih substanc?! Kaj se dogaja z njim? Je on čisto vredu? Zelo "čuden" način komunikacije ima. Njegova glasba mi je načeloma všeč, njegova komunikacija pa mi ni jasna.

In še to- dobil je otroka, ga pokazal, ženo pa skriva pred mediji- ni to čudno? Mediji dandanes izvohajo vse, tega pa še niso. Kaj stoji za tem?

No, ena tema za nedeljski čvek.[sm=smiley1.gif]

Da vidimo, če kdo ve več, kot jaz.[sm=smiley1.gif]

Očitno se tema za nedeljski čvek ni prijela[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Stran: [1]