Oblačenje - večna muka (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

Suzikaa -> Oblačenje - večna muka (24.3.2012 22:10:13)

Imam 3 mesečno [sm=duda.gif]. To vreme mi je prav tečno. Na soncu je vroče ko [sm=hudicek1.gif], v senci pa ko zapiha veter bi te hitro rado hladilo. Kako naj oblečem pikico,da ji ne bo prevroče in da ji ne bo prehladno?? Vem,da je hecno vprašanje ampak me zanimajo še druga mnenja. [sm=smiley1.gif]

Najin_pikec -> RE: Oblačenje - večna muka (24.3.2012 23:00:36)

Jaz ga za ven oblečem v en ali dva bodija in jopico, spodaj pa žabice, hlačke, nogavičke in copatke (ki jih ponavadi dol zbrca [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]). Ko se mi zdi, da zahladi, ga pa še z dekico pokrijem.

_martina -> RE: Oblačenje - večna muka (25.3.2012 11:47:18)

Jaz dam bodi, majčko in čez jopo, spodaj ima žabice in hlačke, pa nogavice. Dekica pa je poleg, ponavadi čez nogice.

Suzikaa -> RE: Oblačenje - večna muka (25.3.2012 12:25:57)

No,jaz jo tudi tak oblečem, bodi pa majčka,čez kaka jopca, spodaj pa žabice in hlače pa še klobuček na glavo. Nekje sem enkrat prebrala,da ko je nad 15 stopinj ne rabijo otroci več kapic, razen klobuček seveda, da ga zaščitimo pred soncem.

Najin_pikec -> RE: Oblačenje - večna muka (25.3.2012 16:32:20)

Ja jaz mu tudi dam ta tanko kapico.

Ajra RR -> RE: Oblačenje - večna muka (26.3.2012 9:48:02)

IZVIRNO SPOROČILO: Suzikaa

Imam 3 mesečno [sm=duda.gif] . To vreme mi je prav tečno. Na soncu je vroče ko [sm=hudicek1.gif] , v senci pa ko zapiha veter bi te hitro rado hladilo. Kako naj oblečem pikico,da ji ne bo prevroče in da ji ne bo prehladno?? Vem,da je hecno vprašanje ampak me zanimajo še druga mnenja. [sm=smiley1.gif]

Lahko vprašaš tudi patronažno, ti bo svetovala kako in kaj. Najdeš jo tukaj, hitro odgovori: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov/aleksandra-mernik-merc_7

vijolica2 -> RE: Oblačenje - večna muka (26.3.2012 10:14:54)

Če boste postavile vpr. strokovnjaku, lahko odgovor prilepite tukaj.
lp

Stran: [1]