mateyka -> RE: Otroci v nakupovalnih vozičkih? (25.3.2012 21:42:37)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pelin Pretentious?No vidiš pa praviš da ne sklepaš in ne postavljaš zaključkov in mneni...[sm=smiley36.gif]seveda si ustvarjaš mnenje o meni, tako kot si jih pač ustvarjamo vsi ...ker si ga ne moreš drugače, ga na podlagi mojih komentarjev na forumu.... če bi me pozorno brala, bi vedela, da ne ocenjujem tebe ampak tvoje (konkretno) dejanje. to je razlika. nimam mnenja o tebi, ker te ne poznam. imam pa mnenje o določenih tvojih dejanjih in se zavedam da to ni del cele (tvoje) slike. ..se mi pa zdi , čisto normalna človeška reakcija, da se v sebi začudiš, sklepaš in delaš v mislih zaključke ( o katerih seveda potem večkrat razglabljaš na forumu) sploh ni nujno in ni samo to človeško. moja normalna človeška rekacija je da se na izkušnjah učim. in izkušnje mi pravijo, da ni vedno vse tako kot zgleda na prvi pogled. torej se ne trudim (beri dalje spodaj) pri situacijah, ki so tako drugačne od tiste, ki si je navajen in jo zagovarjaš...Seveda to ne pomeni, da tiste ljudi vlečeš za ovratnik ali stiskaš za vrat....misliš in sklepaš pa po svoje...Ti tega nikoli ne počneš? Res?...Jaz večkrat... sklepat in met mnenj in delat zaključkov o stvareh o katerih vem premalo. se trudim čimmanjkrat it čez to mejo, se trudim najt mejo, kje se moje znanje konča in kje začne sklepanje in fikcija. torej, kaj so dejstva in kaj moja špekulacija. a tebe to ne zanima? bi bilo človeško da bi te. pomembno je vedet kaj so dejstva in kaj ne. lahko da si dobra špekuliranju, samo še vedno ni (in nikoli ne bo) 100% in s tem delaš krivico vsem, ki jih mečeš v isti koš imho.. glede teh vozičkov - jaz je ne dajem not vso blatno in umazano, niti ne na kup špecerije (kot sem rekla, če kupujem malo in na hitro) - dam tiste tri kose v del, ki je za sedenje frocev. če pospravim za sabo da je bilo kot prej, ne delam škode in ne vidim, da bi bil to nek problem bontona ali higiene. če pa daš za primer ekstreme razbitih jajc in blatnih škornjev, ja, potem pa lahko rečeš, da je too much.
|
|
|
|