Ankaran ali Portorož (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

Češnja -> Ankaran ali Portorož (23.3.2012 14:09:22)

Odločamo se za letovanje in izbiramo med Portorožem (hotel Barbara) in Ankaranom (vile Cedra). Prosim tiste, ki imate informacije iz prve roke oz. lastne izkušnje, da napišete svoja mnenja o eni ali drugi destinaciji. Hvala.
Pozdrav vsem.

kimica86 -> RE: Ankaran ali Portorož (23.3.2012 18:54:04)

Če iščeš prostor, kjer se boš lahko fajn okopala (morje) je to zagotovo Portorož.. Če pa iščeš večji mir v naravi pa Ankaran.. Ne vem kaj je pri tebi prioriteta..

dayya -> RE: Ankaran ali Portorož (23.3.2012 20:34:59)

Če bi se jaz odločala za Slo morej se nebi ne za Portorož - prehrupno, gužva ..., ne za Ankaran , preveč vse v bregu ... bi se pa po vsej verjetnosti za Izolo za depandanse Mirta v Simonovem zalivu, res da voda tu ni glih najboljša, če se pa sprehodiš do svetilnika je pa slika popolnoma drugačna :)))

jabi babi -> RE: Ankaran ali Portorož (25.3.2012 10:58:24)

definitivno se jst nebi odločila za portorož....v ankaran smo hodili skoraj deset let že pred leti z mojimi starši,nato smo kasneje kampirali tam kot mulci....meni je tam luštno,mir,senca....če pa rabiš zabavo se odpelješ do portoroža zvečer....pa tud morje je čist kul...mi še sedaj ko imam že svojo družino večkrat skočimo do ankarana....mi je kot domača vas:))))

Stran: [1]