Paštetka -> RE: Belo perilo zopet BELO (22.3.2012 19:52:43)
|
Ne vem zakaj mene ne jemljete resno. [sm=zmeden.gif] Poskusila sem s sodo, kisom, z vsemi možnimi x- reklamiranimi proizvodi za belino, z pecilnim praškom, bombico, varikino. 1. Kis - niti približno neki belini 2. Razni proizvodi... - kar nekaj ...bla, bla, bla 3. Plenice sem probala z varekino - ja so bile bele vendar preagresvno sredatvo, poleg tega nevarost poškodbe drugega perila. 4. Pecilni prašek - recimo 20% bolj belo 5. Bombica - recimo 40 % bolj belo. Sicer je ne rabiš, če uporabljaš ariel prašek, ker tudi ta vsebuje sdstvo enaki bombici 6. Pralna sol - zakon! Belo je belo, barve so še vedno barve,pa še fleke odstrani. Vse v enem. Odkar uprabljam to sol, ne rabim več nobenih posebnih odstranjevalcev madežev. Je pa res, da je pomembno še tudi kaj drugega zraven. - belo perilo perem vedno samo z belim skupaj. Belo perilo z raznimi rdečimi rokavi,belo pisane gate... Perem posebej. - belo perem na 40 stopinj vedno obvezno predpranje - dam zraven še kakšno krpico sploh, če perem belo perilo z pisanimi rokavi - inpa obvezno za belo perilo uporabljam prašek ariel ( tudi pri prašku sem naredila celo študijo) Žal precej kompliciram pri pranju, ker je to moje najljubše opravilo. Belo mora biti belo, barve pa barve. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|