pravljica -> RE: Nakazilo iz tujine (22.3.2012 13:58:38)
|
IZVIRNO SPOROČILO: darja.mark Prosila bi, če katera ve odgovor na moj problem, da me razsvetli :) Nekdo bi mi iz Anglije nakazal denar na moj TRR, pač plačal nekaj kar sem mu jaz poslala po pošti. ker niti jaz niti on nimava izkušenj z nakazili v druge države, me zanima kako naj to izvedeva. Na moji banki so mi rekli, da mu moram dat št. mojega TRR, swift kodo od moje bančne in pa podatke banke pri kateri imam odprt TRR. Ok, je šel on na banko tam pri njih, pa so mu nekaj omenjali paypal (a ni paypal samo za primer ko nekaj kupiš preko neta?) in pa da bi jaz morala met kreditno kartico-kar pa nimam. A je možno da mi nekako nakaže na moj TRR, nekako tako kot si pač mi po SLO nakazujemo? Vem da gre za drugo državo, ampak a je res tko zakomplicirano? Torej, če ma katera izkušnje s tem ali ve kako naj to urediva, heeeelp [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/img] po moje je problem v valuti...iz nemčije ipd. ni problema nakazovat, ker so povsod euri, v angliji so pa funti in bi moral ali on odpret račun v eurih ali pa ti odpret bančni račun v funtih, da bi lahko kar z računa na račun nakazal [sm=smiley1.gif] zato je verjetno predlagala paypal, ker tam pa že sam sistem menja valute in ni važno kdo, od kod in kam nakazuje.
|
|
|
|