RE: ZAKAJ DAJMO GLASOVAT PROTI NOVEMU DRUŽINSKEMU ZAKONIKU - vredno da si preberete (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja



Sporočilo


čupa -> RE: ZAKAJ DAJMO GLASOVAT PROTI NOVEMU DRUŽINSKEMU ZAKONIKU - vredno da si preberete (23.3.2012 22:45:46)

Pa bilo kam pogledaš tema o tem novem zakonu!!!! Pa vsepovsod samo kreganje.... Vsi smo odločeni in neka prilepljena besedila na vsakem forumu, FBju in podobno nebojo obrnila nikogar da bo spremenil svoje mnenje...

Največja finat pa je, da se vsi kregajo, v nedeljo pa bo 20% udeležba referenduma....[sm=hudicek1.gif]

aja, pa jaz sem ZA[sm=bravo.gif]




LuLu -> RE: ZAKAJ DAJMO GLASOVAT PROTI NOVEMU DRUŽINSKEMU ZAKONIKU - vredno da si preberete (23.3.2012 22:54:08)

IZVIRNO SPOROČILO: čupa

Vsi smo odločeni in neka prilepljena besedila na vsakem forumu, FBju in podobno nebojo obrnila nikogar da bo spremenil svoje mnenje...


Ma ne verjamem, da so vsi že odločeni... mogoče vsi mi, ki se pojavljamo na forumih, twitterjih, fb in ostalih straneh. Meni to tudi že gre preko glave. Ok, da se ena tema odpre, pa mogoče še ena, ker je ena spregledala tisto... ampak toliko... preveč je že. Ko mi je najmanj, da bi nekoga v nekaj prepričevala. To sem parkrat poskusila kot najstnica in sem odnehala. Vsak po svoji vesti... nabolj vžge. Tisti, ki so nevedni o tem ali jih sploh ne zanima.. mislim, da bodo dali odločilne glasove.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (24.3.2012 16:47:18)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Matejčika -> RE: ZAKAJ DAJMO GLASOVAT PROTI NOVEMU DRUŽINSKEMU ZAKONIKU - vredno da si preberete (27.3.2012 10:38:36)

Zdaj je že tak mimo, ampak mi najeda živce to vaše ˝bo prišla CSD in kr odvzela otroka za to ker si ga po riti, al pa ker si se zameril učiteljici...˝ Pa dajte, ki te živite? Kam bodo te dali takega otroka? Še tistih nimajo kam dat, ko so resno fizično in psihično zlorabljeni! Take vračajo nazaj v biološke družine, a enega otroka, ki jih je dobil po riti, ker je nalašč brcnil babico, tega pa bodo kr odpeljali in dali v rejniško družino! Pa ne govorim kr tja v tri dni, sva z možem na čakalni listi za posvojitev in so nama neštetokrat rekli, da primanjkuje rejniških družin, če bi bila midva zainteresirana za to. Mislim, da to pove marsikaj.
CSD pa ima že zdaj zelo veliko pristojnosti glede pravic otrok, ampak jih ne izvajajo.




posh -> RE: ZAKAJ DAJMO GLASOVAT PROTI NOVEMU DRUŽINSKEMU ZAKONIKU - vredno da si preberete (27.3.2012 13:43:47)


IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

CSD pa ima že zdaj zelo veliko pristojnosti glede pravic otrok, ampak jih ne izvajajo.




Me prav zanima, če bi zakon bil podprt, kaj bi bilo drugače glede ogroženih otrok[sm=smiley24.gif]




Matejčika -> RE: ZAKAJ DAJMO GLASOVAT PROTI NOVEMU DRUŽINSKEMU ZAKONIKU - vredno da si preberete (27.3.2012 14:06:04)

Nič ne bi bilo drugače. Katera soc.delavka bi pa upala odvzet zlorabljenega otroka očetu, ki ji grozi da bo vse pobil. Ali pa kam bi dala takega otroka, če ga nima kam nastanit. Nobeden zakon ne more uredit tega. Ker ljudi ne morejo prisilit, da se vedejo razumno in prav tako ne, da bi bili pripravljeni vzet otroka v rejništvo.

Ena je rekla, če bi dala svojega otroka v posvojitev istospolnemu paru. Brez razmisleka JA! Važno je,da otrok živi v urabnoteženem okolju. Ne pa da ne ve kje je doma, da si ga sistem podaja med sabo itd. Mislim da lahko otroka doleti marsikaj hujšega, kot pa živet z istospolnimi starši.




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]