pokončni sesalec...spet... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

pelin -> pokončni sesalec...spet... (21.3.2012 15:02:33)

Pred kratkim se nam je pokvarili sesalec....ta klasičen electroluxov...dal je skozi svega i svašta, sedaj pa je revež fuč....ker imamo stanovanje s sto in enim pragom, robom in stopničkami, ne pride v poštev noben od teh sesalcev, ki veselo sami šibajo po stanovanju...bi pa zelo rada končno nabavila pokončni sesalnik, ker mi je tisto vlečenje sesalca in zatikanje po stanovanju, ves čas najedalo živce...Rada bi imela pokončni sesalnik, vendar ne akumulatorskega, ker so baje v večini slabši kot tisti na kabel...Vem, da se je o tem že dosti pisalo, vendar vsak dan pride na tržišče kaj novega in vsak dan kakšna gospodinja kaj novega potuhta....Prosim za izkušnje...

thaiss -> RE: pokončni sesalec...spet... (21.3.2012 15:09:35)

mi imamo takega in smo zelo zadovoljni

HANYBANY -> RE: pokončni sesalec...spet... (21.3.2012 15:20:12)

jaz prisegam na vorwerka, imam enega starega čez 20 let, še vedno delujočega, in pa enega novega starega 1 leto, zadovoljna zelooo

thaiss -> RE: pokončni sesalec...spet... (21.3.2012 15:23:05)

jaz bom tudi imela vorwerka...ko bom velika [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (21.3.2012 15:40:18)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (21.3.2012 15:41:16)

thaiss -> RE: pokončni sesalec...spet... (21.3.2012 15:42:33)

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

men je tale super [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

takega ima moja tašča, in je zelo zadovoljna

pelin -> RE: pokončni sesalec...spet... (21.3.2012 15:55:57)

oj...hvala za odgovore...tudi jaz poznam tale vorwerk....tašča ga ima, pa se mi zdi prava zverina.... precej težak , da ne govorim kako ti tudi fino obteži denarnico [sm=jezicek.gif]sicer ga moja tašča ne da za noben denar ( enkrat je celo rekla, da bo šel prej tast od hiše kot ta sesalec, ker se je nekaj surlal da je predrag[sm=smiley36.gif])....všeč so mi takšni ala" metulj", ker se mi zdijo lažji in zgledajo tako bolj spretnejši za uporabo...ugibam...priznam na to se spoznam kot zajec na boben....samo res fuuul rabimo sesalec...takšen zaresen...konkreten...in uporaben za vsak dan...imamo pač mini živalski vrt v hiši ( mačka in pes) in je ta škatla pri nas žal nujno zlo....

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (21.3.2012 16:15:25)

Lejči -> RE: pokončni sesalec...spet... (21.3.2012 16:42:50)

Novi Vorwerki so lahki in fajn okretni [sm=smiley2.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (21.3.2012 16:45:57)

Anonimen -> RE: pokončni sesalec...spet... (21.3.2012 16:51:11)

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

AAaaa .. samo tega ne [sm=hudicek1.gif] ... smo ga imeli pa je tak klump, da sem ga po enem letu z največjim veseljem v kanto zabrisala. Ko ni v uporabi, mora vedno nekam prislonjen stat, ker sam ne stoji pokonci, ko sem ugasnila motor, je obvezno en kup prahu padlo nazaj dol, kamenčkov premera cca. 1mm ni bil sposoben posesat ... skratka živ obup ... zdaj imamo enega Gorenjevega, ki ga za seboj vlečeš pa sem že tudi čisto živčna, ker zelo slabo sesa, in da ne omenjam vseh obutanih vogalov ... za generalke mi pa v.d. tašča posodi vorwerka in moram rečt, da je to moj sanjski sesalec in ko bom velika si ga bom kupila ... pa tudi te tanovi modeli so veliko lažji od tistih prvih in super gibljivo glavo imajo na navadni metli s katero res v vsak vogal prideš, pa sam stoji in ne rabi bit prislonjen [sm=smiley20.gif]

pelin -> RE: pokončni sesalec...spet... (21.3.2012 17:05:21)

No...sem vedela, da bo slej kot prej prišlo do tega, da me boste zmešale[sm=jezicek.gif]...sem se že čisto zagrela za tista dva predlagana...pol pa takole...hja ...verjamem da enim paše enim ne....tudi Vorwerkec mi je všeč...posebej če so ta novejši bolj izi in mini...sam če je pa tako draaaaaaaaag....jaz ga hočem imet pa zdaj in ne ko bom veliiika....mogoče bomo prodal psa in mačka in za tisto kupil Vorwita[sm=smiley36.gif]

Anonimen -> RE: pokončni sesalec...spet... (21.3.2012 17:15:48)

Čisto verjamem ... no potem če si cincala med tema dvema, potem raje tistega Elektroluxa nabavi, ker tale hoover je res živ obup. Sem se pa zadnjič zezala, da je pa sedaj res zadnji čas da se poročiva, da si bom za poročno darilo lahko vorwerka zaželela [sm=jezicek.gif]

susica -> RE: pokončni sesalec...spet... (21.3.2012 20:12:40)

tudi jaz sem imela tega rdečega hooverja in sem ga tudi jaz z veseljem zabrisala proč, sesal je slabo, sploh prah po laminatih, kar me je pa najbolj jezilo je to, da je moral bit vedno nekam prislonjen in tam je vedno ostal flek rdeče barve, obupno je puščal barvo na steni ob vsakem najmanjšem dotiku.
ko smo se odločali za nakup novega sesalca sem se tudi jaz zagrela za stoječega po izkušnji z tem rdečim hooverjem sem prešaltala nazaj na navadni sesalec in tega ne dam za noben denar, res ne :)
vso srečo pri nakupu :)

thaiss -> RE: pokončni sesalec...spet... (22.3.2012 8:26:19)

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

AAaaa .. samo tega ne [sm=hudicek1.gif] ... smo ga imeli pa je tak klump, da sem ga po enem letu z največjim veseljem v kanto zabrisala. Ko ni v uporabi, mora vedno nekam prislonjen stat, ker sam ne stoji pokonci, ko sem ugasnila motor, je obvezno en kup prahu padlo nazaj dol, kamenčkov premera cca. 1mm ni bil sposoben posesat ... skratka živ obup ... zdaj imamo enega Gorenjevega, ki ga za seboj vlečeš pa sem že tudi čisto živčna, ker zelo slabo sesa, in da ne omenjam vseh obutanih vogalov ... za generalke mi pa v.d. tašča posodi vorwerka in moram rečt, da je to moj sanjski sesalec in ko bom velika si ga bom kupila ... pa tudi te tanovi modeli so veliko lažji od tistih prvih in super gibljivo glavo imajo na navadni metli s katero res v vsak vogal prideš, pa sam stoji in ne rabi bit prislonjen [sm=smiley20.gif]

jaz ga imam od marca lani, zaenkrat je super, v uporabi vsak dan. Ne vem kateri model si imela, ampak ta naš stoji samostojno

Anonimen -> RE: pokončni sesalec...spet... (22.3.2012 21:37:04)

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

jaz ga imam od marca lani, zaenkrat je super, v uporabi vsak dan. Ne vem kateri model si imela, ampak ta naš stoji samostojno

Imela sem istega samo v modri barvi in ni variante, da bi stal samostojno. Samo prislonjen na zid, kjer je vedno puščal modre rajse [sm=hudicek1.gif]

thaiss -> RE: pokončni sesalec...spet... (23.3.2012 9:12:17)

se pravi da je moj eno čudno čudo ki stoji samo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

*bubi* -> RE: pokončni sesalec...spet... (24.3.2012 7:57:33)

ZPS ima "dneve odprtih vrat" in so vsi testi odklenjeni in na vpogled. Imajo obširen primerjalnik sesalnikov....

grem jaz tudi pogledat, katerega bi si omislila.  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

BTW: koliko pa sploh stane Vorwerk? samo navadna krtača, za tepihe in ne vem kaj še ne potrebujem...

*bubi* -> RE: pokončni sesalec...spet... (24.3.2012 8:22:27)

pokončnih žal ni v primerjalniku [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Anonimen -> RE: pokončni sesalec...spet... (24.3.2012 12:30:06)

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*
BTW: koliko pa sploh stane Vorwerk? samo navadna krtača, za tepihe in ne vem kaj še ne potrebujem...

Nazadnje sem slišala, da naj bi bila osnovna metla okoli 600€, samo pomoje se s predstavnikom lahko kaj zdilaš ...

ZmajTolovaj -> RE: pokončni sesalec...spet... (24.3.2012 21:33:04)

Mi mamo nekaj podobnega kot metulj in men je zakon. Ampak jaz imam stanovanje 90m2 parketa, brez tepihov in česa podobnega, za to je idealen. Mim grede mal posesaš pod mizo, ko tamali naredijo raztur, pa za po kotih prah sesat vsak dan, krasn no. Hiter, okreten, cenovno dostopen in samostoječ [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

pelin -> RE: pokončni sesalec...spet... (24.3.2012 21:58:12)

mmm... something for me I thing[sm=jezicek.gif]...bo res treba nekaj nabavt...tole letanje z navadno metlo po hiši ni za nikamor...hvala vsem za nasvete...

Stran: [1]