Anonimen -> RE: pokončni sesalec...spet... (22.3.2012 21:37:04)
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: thaiss mi imamo takega in smo zelo zadovoljni AAaaa .. samo tega ne [sm=hudicek1.gif] ... smo ga imeli pa je tak klump, da sem ga po enem letu z največjim veseljem v kanto zabrisala. Ko ni v uporabi, mora vedno nekam prislonjen stat, ker sam ne stoji pokonci, ko sem ugasnila motor, je obvezno en kup prahu padlo nazaj dol, kamenčkov premera cca. 1mm ni bil sposoben posesat ... skratka živ obup ... zdaj imamo enega Gorenjevega, ki ga za seboj vlečeš pa sem že tudi čisto živčna, ker zelo slabo sesa, in da ne omenjam vseh obutanih vogalov ... za generalke mi pa v.d. tašča posodi vorwerka in moram rečt, da je to moj sanjski sesalec in ko bom velika si ga bom kupila ... pa tudi te tanovi modeli so veliko lažji od tistih prvih in super gibljivo glavo imajo na navadni metli s katero res v vsak vogal prideš, pa sam stoji in ne rabi bit prislonjen [sm=smiley20.gif] jaz ga imam od marca lani, zaenkrat je super, v uporabi vsak dan. Ne vem kateri model si imela, ampak ta naš stoji samostojno Imela sem istega samo v modri barvi in ni variante, da bi stal samostojno. Samo prislonjen na zid, kjer je vedno puščal modre rajse [sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|