RE: BLONDINA indeed (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Frodo Bisagin -> RE: BLONDINA indeed (25.3.2012 22:54:36)

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

pelin, ne razbijaj si glave, bodu+i "zvita na drugih pordočjih" - moža vprašaj in stvar rešena [sm=smiley4.gif]

Ne zafrkavaj jo. Ni fer [sm=smiley36.gif]

Frodo Bisagin -> RE: BLONDINA indeed (25.3.2012 23:01:04)

IZVIRNO SPOROČILO: pelin
Ja ljuba Gela...[sm=zmeden.gif]ti imaš pa resne težave a ne?...Od kje ti prepričanje da opravičujem nasilje...od kje ti idea, da sem jaz prepričana, da si je ženska zaslužila takšno ravnanje??In koji ti [sm=hudicek1.gif], da sedaj sediš na meni oz. si se poleg vsega vsedla še na mojo hči?Daj me pusti na miru prosim...kako se ti da čisto vsako temo spremenit v cel spektakel in iz nje naredit sfaljeno psihološko dizertacijo...

IZVIRNO SPOROČILO: posh
Takšna matematična vprašanja so za "blondine indeed". Pelin ni blond.[sm=jezicek.gif]

MHm.... ideed. [sm=smiley36.gif]

dadd0 -> RE: BLONDINA indeed (26.3.2012 18:17:50)

pelin, ne razbijaj si glave, bodu+i "zvita na drugih pordočjih" - moža vprašaj in stvar rešena [sm=smiley4.gif]

Moža ni doma....odgovor posredujem takoj ko se vrne[sm=jezicek.gif]

Spoštovana!

Če bi želel odgovor vašega moža, potemtakem bi vprašal njega in ne vas. Hotel sem preveriti vaše znanje elementarne matematike, vendar brez uspeha. Gospa na posnetku je vsaj imela pogum poiskati odgovor. Opravičujem se, če sem od vas preveč pričakoval.

posh -> RE: BLONDINA indeed (26.3.2012 18:23:07)

[sm=smiley29.gif]

ženi zmanjkalo argumentov?

pelin -> RE: BLONDINA indeed (26.3.2012 18:29:37)

IZVIRNO SPOROČILO: dadd0

Opravičujem se, če sem od vas preveč pričakoval.

[sm=smiley4.gif]apology accepted it''s happened all the time

mateyka -> RE: BLONDINA indeed (26.3.2012 18:50:55)

[sm=smiley4.gif]apology accepted it''s happened all the time

a dej no, to ni proper english [img]http://i584.photobucket.com/albums/ss286/Kateme_01/punish.gif[/img] [sm=jezicek.gif]

LuLu -> RE: BLONDINA indeed (26.3.2012 19:03:04)

[image]http://i584.photobucket.com/albums/ss286/Kateme_01/punish.gif[/image] 

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

posh -> RE: BLONDINA indeed (26.3.2012 19:07:22)

Ste blond ali žleht?

ZARA -> RE: BLONDINA indeed (26.3.2012 19:41:56)

IZVIRNO SPOROČILO: posh
Ste blond ali žleht?

Jst sem oboje patološko.

pelin -> RE: BLONDINA indeed (26.3.2012 21:33:29)

a dej no, to ni proper english user posted image user posted image

A dej no ne bodi malenkostna...zdaj ko sem se spravla k razvijanju znanja elementarne matematike in vlečem ves svoj blond pogum iz pet, pa res ne morem še na anglo tuhtat....se močno trudim, da ne bi spet razočarala Dadeka....žalostne in razočarane moške res težko prenašam....še težje kot matematiko[sm=jezicek.gif]

Frodo Bisagin -> RE: BLONDINA indeed (26.3.2012 23:24:29)

a dej no, to ni proper english user posted image user posted image

A dej no ne bodi malenkostna...zdaj ko sem se spravla k razvijanju znanja elementarne matematike in vlečem ves svoj blond pogum iz pet, pa res ne morem še na anglo tuhtat....se močno trudim, da ne bi spet razočarala Dadeka....žalostne in razočarane moške res težko prenašam....še težje kot matematiko[sm=jezicek.gif]

To me spominja na tisto temo s Keresito, ko nikakor ni mogla ugotoviti kdo je kaj rekel, pa je "kozle streljala" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Mea culpa, mislila sem, da je brez konkurence [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

dadd0 -> RE: BLONDINA indeed (27.3.2012 22:24:41)

močno trudim, da ne bi spet razočarala Dadeka....žalostne in razočarane moške res težko prenašam....še težje kot matematiko[sm=jezicek.gif]

Saj ti ni lahko prenašati gospoda moža, ker je gotovo razočaran in žalosten nad tvojim neznanjem matematike. Če pa ni razočaran in žalosten, potem bi ti morala biti ljubosumna in preveriti, ali se v prostem času, ko ga ni doma, ukvarja s kakšno bolj matematično punco - ki ga ne razočara in ne žalosti. Če pa tudi ni druge punice - potem pa je kriza. [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]