Nina33
|
Čer! Tale RR je še vedno razštelan, pa tako dolgo me ni blo kle, de sem bila zihr, da so že uredil tole . No, ja, se bom vseen potrudila in malo poročala . Najina pobča sta zdrava, HB, jaz sem vmes fasala pljučnico, a sem zdaj tut že OK, v službi sem zaradi treh tednov prisilnega "dopusta" spet mal "gagala" , a je tut to že za nami. Nandek je še vedno Srečko Veseljak z občasnimi izpadi trme, a nič hujšega, navadil se je na nov ritem brez problema - malo je bilo zamere na začetku, zdaj je pa fajn: nič ne sitnari, ko me ni, me je pa reees vesel, ko pridem domov Dobili smo vrtec septembra , čeprav moj najdražji niti ni bil kaj vesel, se je zgleda že čist prepričal, da bosta skupaj kraljevala, zdej bo pa sam moral to težaško delo opraviti Kaj čem še povedat?... Avta še vedno nimam , še dobro de imam šoferja Jagode so že sladke, borovničke počasi že dobivajo malo barve... In, ja, Klara, na FBju je bolj "živo" O stopalčkih jaz nič ne vem, čeprav ima baje platfus (in še ene par v njegovi familji)...upam, de se otroc temu izognejo. Pa bom probala večkrat sem gor spet prit, meni je bilo tut fletno, ko smo v pričakovanju nafilale par strani na dan Lahko noč in lepe sanje vsem (jp, malo bolj zgodaj spat hodim zadnje čase, še žehte mi ne rata vsak večer dočakat !