Hope2 -> RE: Lajanje psičke in dojenček (21.3.2012 13:03:03)
|
Naš pes je bil isti. Dobili smo dojenčka in ni bilo posebnih težav, vsaj ne spomnim se. Otrok se ni zbudil ob laježu, kakšenkrat že, ampak ni bilo neke panike. Jaz sem se tudi navadila, da sem skočila takoj oz najprej k psu in ga vzela v naročje, tam potem ni lajal. Če se je dete v tem času zbudilo, je samo malo pogledal in nazaj zaprl učke. V glavnem kakih travm ne bo imel, lahko pa se bo zbudil, ampak to ni neka panika[sm=smiley1.gif] Našim sorodnikom in prijateljem pa smo tudi vnaprej povedali, da ne smejo zvonit, da naj po mobiju pokličejo oz pipsnejo[sm=smiley1.gif]. To se je zelo obneslo. Ko so prišli, so poklicali, jaz sem psa vzela v naročje še ko ni imel časa kaj slišat in ni bilo treba lajat. Ali pa list papirja na zvoncu, ne zvoni[sm=smiley36.gif] Pr nas se pršilka ni obnesla, se je pa hitri dvig v naročje in dogovor, da ne zvonijo. Kasnej pa je ta lajež bil še zanimiv otroku, celo ko se je začel puzat ali ko je že fajn zaznaval okolico, tak da brez panike. Midva z možem sva še vrtala z bormašino, ko je dojenček zraven spal[sm=smiley36.gif], pa naše dete ni nek zaspanček, se je zbujal 30x na noč in podnevi tudi ni kaj veliko spal[sm=smiley1.gif].
|
|
|
|