Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ciscenje z varekino v pralnem stroju... 20.3.2012 23:02:10
|
|
|
|
rozilu
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 hehe, vrzem ene 3 brisalce v stroj? A to še obstaja??? :) Kaj pa je not - varikina najbrž? Po mojem bo najboljši učinek, če vržeš kar hkrati bombico in brisalec (pa še kako radirko, da bo še mehansko mencala perilo ), zihr, je zihr! PS: prosim, ne me resno jemat
|
|
|
|
RE: Ciscenje z varekino v pralnem stroju... 20.3.2012 23:03:49
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: rozilu PS: prosim, ne me resno jemat Mene pa...
|
|
|
|
RE: Ciscenje z varekino v pralnem stroju... 20.3.2012 23:03:52
|
|
|
|
rozilu
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Ja, ja ... ti prva... Saj veš, če ne bo ok, pa ti bom jaz svetovala kako odstraniš črnilo hehe, vrzem ene 3 brisalce v stroj? ziher je ziher... pa še radirko. Lulu, bereš mi misli!!!! (al pa jst tebi )
|
|
|
|
RE: Ciscenje z varekino v pralnem stroju... 20.3.2012 23:04:56
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: rozilu Lulu, bereš mi misli!!!! (al pa jst tebi ) super...
|
|
|
|
RE: Ciscenje z varekino v pralnem stroju... 20.3.2012 23:07:16
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: rozilu Pogrešam te tam...
|
|
|
|
RE: Ciscenje z varekino v pralnem stroju... 20.3.2012 23:09:22
|
|
|
|
rozilu
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: rozilu Pogrešam te tam... šššš, nisem za tiste kraje trenutno....... čez kak teden mogoče, pa petek bom spet preskočla :P (pridem spet ko boste.... na 55713264 strani... to bo kmalu najbrž )
|
|
|
|
RE: Ciscenje z varekino v pralnem stroju... 20.3.2012 23:16:54
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: rozilu šššš, nisem za tiste kraje trenutno....... čez kak teden mogoče, pa petek bom spet preskočla :P (pridem spet ko boste.... na 55713264 strani... to bo kmalu najbrž ) Pih, še enkrat si preberi čisto prvi post in pridi kaj na obisk
|
|
|
|
RE: Ciscenje z varekino v pralnem stroju... 21.3.2012 8:43:03
|
|
|
|
malaMravljica
|
to se mi pa bere tok mimo, da morem pod nujno poskusit. Sam, ker nimam nekih hudo zapranih cunj, bom pac vrgla v stroj belo spodnje perilo. Kaj ce dam na 60 oz ce bi dala na 40 bo tudi ucinkovalo in ne bom pobrala ven cunj v silno modri barvi? Sem nekaj brala na tisti original temi da na 90, zato sprasujem. In stroj, bo drugo rundo pol vse ok, ko bom prala brez crnila, ne pride do kaksne nesrece?
|
|
|
|
RE: Ciscenje z varekino v pralnem stroju... 21.3.2012 9:04:41
|
|
|
|
rozilu
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica to se mi pa bere tok mimo, da morem pod nujno poskusit. Poročilo prosim. Jaz imam tudu kar nekaj ne-belih brisač, ki bi morale biti bele...
|
|
|
|
RE: Ciscenje z varekino v pralnem stroju... 21.3.2012 9:12:09
|
|
|
|
rozilu
|
Samo še eno vprašanje: kje se dobi soda bikarbona v večjih količinah? Una mala modra embalaža zadostuje glih za 1x-2x najbrž...
|
|
|
|
RE: Ciscenje z varekino v pralnem stroju... 21.3.2012 9:13:35
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rozilu IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica to se mi pa bere tok mimo, da morem pod nujno poskusit. Poročilo prosim. Jaz imam tudu kar nekaj ne-belih brisač, ki bi morale biti bele... pa pisuka noooo!!!! kaj pa moja porocila??? to pa ne šteje? al kaj???? babnice nezaupljive!!!!!
|
|
RE: Ciscenje z varekino v pralnem stroju... 21.3.2012 9:37:23
|
|
|
|
malaMravljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* IZVIRNO SPOROČILO: rozilu IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica to se mi pa bere tok mimo, da morem pod nujno poskusit. Poročilo prosim. Jaz imam tudu kar nekaj ne-belih brisač, ki bi morale biti bele... pa pisuka noooo!!!! kaj pa moja porocila??? to pa ne šteje? al kaj???? babnice nezaupljive!!!!! sorry no, sam ta ideja je pa ze tok mimo, da morem na lastni kozi sprobat. Crnilo v bele cunje, ma daj no, kdo bi to verjel se oklevam kaj si bom upala vse notri dat.
|
|
|
|
RE: Ciscenje z varekino v pralnem stroju... 21.3.2012 9:39:33
|
|
|
|
malaMravljica
|
Rozilu, jaz imam za prat kar sodo za pranje, jo kupis v DM, Müller itd. imajo pakirano mislim da 1 kg, pa ni draga. Dobis pa nekje na oddelku za cistila, tam zraven.
|
|
|
|
RE: Ciscenje z varekino v pralnem stroju... 21.3.2012 9:46:29
|
|
|
|
rozilu
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* pa pisuka noooo!!!! kaj pa moja porocila??? to pa ne šteje? al kaj???? babnice nezaupljive!!!!! Soooori, tebe poznam malo manj kot mM, ne vem kolko si resna Pa če pogledam tvojo sliko... si na nekam sumljivo roza podlagi, ona pa na beli, tko da glede beline.... ... hec seveda.... Katerakoli mi bo poročala, bom jst (če se bom kdaj spravla) s strahom zlila uno bombico na prašek
|
|
|
|
RE: Ciscenje z varekino v pralnem stroju... 21.3.2012 9:55:22
|
|
|
|
enea
|
jaz to delam ene 2x letno, če ne drugega za zavese,... tako da moje priporočilo je,... DELUJE!!!!! in ne ne boš imela modrih cunj ali flekov,... dovolj???
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.3.2012 10:14:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.3.2012 10:17:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ciscenje z varekino v pralnem stroju... 21.3.2012 12:52:56
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 mi lahko kdo razlozi, kako gre to? ker zaradi alergij ne uporabljam agresivnih praskov, so seveda prvotno bele brisace in krpe posivele... pa razmisljam, da bi jih odresila te sivine - a bi varekina sploh delovala? kaj so druge pisale nisem brala ampak za ta tvoj problem lahko uporabiš kis za vlaganje. Rata ful lepo belo. Sedaj imam pa še jast vprašanje da ne odpiram nove teme. Imela sem nesrečo z varekino in sem si poškodovala polover, ki mi je ful fajni in sedaj ima par rdečih pikic na modrem poloverji. Mi zna katera svetovati kako bi to rešila, če se seveda sploh da.
|
|
|
|
RE: Ciscenje z varekino v pralnem stroju... 21.3.2012 13:07:05
|
|
|
|
Paštetka
|
Sedaj imam pa še jast vprašanje da ne odpiram nove teme. Imela sem nesrečo z varekino in sem si poškodovala polover, ki mi je ful fajni in sedaj ima par rdečih pikic na modrem poloverji. Mi zna katera svetovati kako bi to rešila, če se seveda sploh da. pobarvaš z modrim alkoholnim flomastrom. Če pa to ne pali, ga pa lepo zložiš, potisneš na dno omare in počakaš, da pozabiš nanj.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.3.2012 14:49:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ciscenje z varekino v pralnem stroju... 21.3.2012 14:56:33
|
|
|
|
Kliki
|
Poj maš pa ornk sive brisače. Men je še stare madeže spucal.
|
|
|
|
RE: Ciscenje z varekino v pralnem stroju... 21.3.2012 15:04:31
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: rozilu Samo še eno vprašanje: kje se dobi soda bikarbona v večjih količinah? menda ima EuroSpin pakiranje po pol kile. jz s tem nimam problema, jo dobim v sosednji stacuni Ja, v Evrospinu je pakiran po pol kile, cena je pa ena smešna, sej ne vem al 50 centov al še neki manj.
|
|
|
|
RE: Ciscenje z varekino v pralnem stroju... 21.3.2012 16:46:32
|
|
|
|
malaMravljica
|
ok, moj preiskus je koncan. Res ni ratalo nic modro, v bistvu sem sla na polovici pranja gledat in ni bilo nic modro. Prala sem pa seveda z modrilom ce je pa ratalo kaj bol belo, hmm.. bom tezko ocenila, ker sem sla cez vse nase omare in nisem dobila nic zapranega, zato sem pac dala prat stroj belih cunj. Razen dva modrcka sta imela mal zabarvane naramnce in sem jih hotla ze stran vrst, bomo videli sedaj, ko sem dajala susit razlike ni bilo. Kliki, pulover resis tako, da ga vrzes v kontejner oz da ga odrezes, ce so fleki kje spodaj, letos sem videla so moderni neki taki sirsi puloverji, ki so mal krajsi ene resne ideje pa tudi jaz nimam. Sem enkrat na bele hlace ulila varekino in so se tudi pobarvale in so sle v kontejner. Ce resitev obstaja jo bi znal vedeti Mr. Google Rozilu, jap primorke in oktobrke drzimo skupaj no, pa kot se je izkazalo so tudi miske verodostojne
|
|
|
|
RE: Ciscenje z varekino v pralnem stroju... 21.3.2012 16:58:18
|
|
|
|
Kliki
|
Ja kot kaže ni reštive grem jutri v čestilnico prašat če se da kaj naredit. Če pa ne bo pa moj mogu noveja kupt.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?