Znanstveniki definirali primerno dolžino spolnega odnosa (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

Aleš* -> Znanstveniki definirali primerno dolžino spolnega odnosa (19.3.2012 7:52:16)

Kaj menite o tem:
http://web.vecer.com/portali/vecer/v1/default.asp?kaj=3&id=2012031905761950
Meni se močno postavlja vprašanje, kdo so bili ti "znanstveniki"? Še avtor članka se ni podpisal...

Pri nama daljše sploh ni nujno tudi boljše. Običajno je boljše, če je bolj ognjevito.

Kaj pa je za vas idelana dolžina spolnega odnosa od penetracije do zaključka?

pebs -> RE: Znanstveniki definirali primerno dolžino spolnega odnosa (19.3.2012 8:20:22)

Pri nama je najbolj pomembna predigra, ok včasih je ni,če lih tahitrega. Kaj mi je pa idealna dolžina seksa, se nebi osredotočla na minute, se ne štopam, je pa res da obema hiter pride,ponavadi istočasno, in to je to. Si pa ne predstavljam,da bi 10 minut not vn, not vn, pa sej bi me že mnil ta čas[sm=smiley1.gif].

mateyka -> RE: Znanstveniki definirali primerno dolžino spolnega odnosa (19.3.2012 8:30:34)

idealna dolžina je takrat ko sta oba najbolj zadovoljna. to pa lahko variira, a ne? [sm=smiley1.gif]
kolikor vidim raziskujejo (o tem govori ta članek) eno povprečje prebivalstva, kar pa je spet druga stvar imo.. je pa res da je napisan senzacionalistično - brez referenc.

Mimona29 -> RE: Znanstveniki definirali primerno dolžino spolnega odnosa (19.3.2012 20:36:59)

pomoje ima vsak svoje :)

Stran: [1]