TomTaylor
|
Ma sploh ni dileme, ti imajo za povedat. Naša tavečja si je v času, ko še ni znala govorit, poškodovala roko, povedat itak nič ni znala, niti ni izpostavljala rokice, samo izjemno sitna je bila tisti dan. Jokava. Pa samo sedela in ležala je, medtem ko je bila običajno ZELO živahna. Jz sem pa šele zvečer prišla iz službe in ugotovila razlog njene "sitnobe". Rokico je imela otečeno in zajokala je, če sem se jo samo dotaknila. Še isti dan sva šle na urgenco, pa slikat roko. Počena dlančnica (oz. ena kost v dlani), mavec...Da ne govorim, da nisem vedla tam povedat, kaj se je zgodilo, ko te vprašajo za vzrok poškodbe. No, ta isti dan jo je šla v vrtec iskat babica, pa ji ni nobena vzgojiteljica nič rekla ali omenila, zato res nisem vedela al je že iz vrtca prišla s poškodbo, ali se je poškodovala doma (čeprav, doma so trdili da ne). Ker sem morala naslednji dan v vrtec javiti odsotnost sem povedala še kaj se je zgodilo v zvezi z rokico in sem mimogrede še vprašala, če se je v času varstva karkoli pripetilo - ker, da tamala pač ne zna povedat... Hja, pol sem pa izvedela, da je padla iz vrha tobogana (ko sem to izvedela sem se dobesedno bogu zahvalila, da je samo ena kostka počena). Sej so se ful opravičevale vse skupaj, ampak je bil vmes res splet enih takih okoliščin, da sta dve vzgojiteljici, seveda vsaka za drugo, mislili, da je bila babica obveščena. Druga drugo pa nista vprašali ali je babico res obvestila...Zmešnjava v glavnem. Konec dober, vse dobro.
< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 16.3.2012 19:09:22 >